SzymonOfFireworks 0 Opublikowano 17 Maja 2011 w różnych gustuje, ale teraz zestaw Tonino Lamborghini Cytuj
Poki 17 Opublikowano 27 Maja 2011 Tom Taylor - Speedlife oraz Azzaro - Onyx, który naprawde narzuca się otoczeniu swoją suchością i zimnością. Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 27 Maja 2011 A ja używam od zawsze jednej wody toaletowej - Full Speed od Avon. Nieco babsko to zabrzmi, ale dobrze się czuję w tym zapachu, no i mojej kobiecie też się podoba Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja używam - Puma.- Conino Lamborghini. ;P Ciekawe kiedy ktos napisze temat o tym jak zrobic jajecznice.. Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Obecnie trochę sie uzbierało:Jean Paul Gaultier ,,Le Male"Lacoste BlancLacoste ChallengeGucci GuiltyHugo Boss BottledHugo Boss Bottled NightVersace Pour HommeKenzo L'Eau Par Cytuj
Poki 17 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zaktualizuję:Mexx Ice TouchArmani ManiaArmani Aqua Di GioZegna Z ZegnaZegna Essenza Di ZegnaBvlgari Blv NotteDavodoff GameAzzaro OnyxGivenchy GentelmanRalph Lauren Polo Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Mi do gustu przypadła seria Play Boy. Każdy rodzaj można śmiało brać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi