capensis 12 Opublikowano 15 Października 2010 Jakich perfum używacie? (o ile w ogóle xD) Ja używam: -One Milion (paco rabanne) -Lacoste Elegance -Chanel Egoiste Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 16 Października 2010 KubaPlayboy czarnyz antyperspirantów :Adidas Victory League Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 16 Października 2010 coraz śmieszniejsze te tematy xd -TYLKO Playboy -a z antyperspirantów nivea MenErgy Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 16 Października 2010 -playboy malibu-gepardo malajcaantyperspiranty:-adidas south africa-AXE tw1st Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 16 Października 2010 Jak dodaliście antyperspiranty , to powiem że tylko i wyłącznie używam Nivea Silver Protect.On naprawde działa przynajmniej u mnie najlepiej Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 16 Października 2010 odnośnie perfum to ja używam "1 milion" Paco Rabanne jest zaje.... niejedna jest co najmniej zainteresowana a śprej to Adasia Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 16 Października 2010 No tak masz rację One milion jest zwaliste szczególnie na jesień/zimę bo na lato to coś lżejszego np Lacoste essential (zielone) Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 20 Października 2010 perfumy:+Lacoste Essential czy jakoś tak Antyprespirant:+Garnier Energy ale muszę zmienic na inny bo nie działa jak powinien Cytuj
Gonskaaa 0 Opublikowano 20 Października 2010 Calvin Klein euphoria,Playboy malibu i z FM Group feromonik z dezodorantów to RightGuard ; Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 24 Października 2010 Dolce&Gabbana The One GentlemanGiorgio Armani Armani Attitude ExtremeHugo Boss Boss Bottled NightLacoste ChallengeBurberry Sport for MenTo takie tam wody kolońskie, jedne z tańszych. Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 24 Października 2010 Ciekawe ciekawe średnia wieku z 14-15lat tu panuje na forum a perfumy to macie po 50-100ojrlo różnego rodzaju :lol: Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 24 Października 2010 Pff, żeby przypodobac sie dziewczynom, które też używają eliarnych perfum trzeba przynajmniej uzywac takich jak Dolce Gabanna , i są twoje Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 24 Października 2010 Bo na allegro o wiele taniej dostaniesz, to mają. Zamiast 200 zł to 50 zł. Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 24 Października 2010 Nie mówię żeby sobie nie kupować perfum ale żeby mieć 5 rodzai i każdy flakonik 50-100ml 150-200zł (a na allegro to są większości podróbki sprowadzane ze wschodu nie mające za dużo wspólnego z oryginałem ) to lekka przesada, a co do tego żeby przypodobać się dziewczynie nie są potrzebne bóg wie jakie perfumy tylko potrzebny jest urok osobisty. Jeżeli się ktoś musi dowartościować w młodym wieku ekskluzywnymi perfumami itd jego wybór i kasa. Dla mnie wystarczy jakiś dobry antyperspirant i jakaś jedna ładnie pachnąca woda po goleniu. Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 24 Października 2010 Ja je zmieniam, co jakiś czas więc nie mam na raz 5 perfum... Jak sięskończy to kupie następny flakonik innej. A w szkole to jakoś tak wychodzi . Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 25 Października 2010 Ja tam perfumy raczej dostaje na imieniny urodziny itp. Zawsze o nie prosze bo po prostu je lubie, zresztą jak cała moja rodzina Cytuj
Poki 17 Opublikowano 10 Listopada 2010 Więc tak:Zegna, Essenza Di Zegna, Aqua Di gio, Mania, Polo Green, Cool Water, Ice touch, Blv Notte.Ogólnie jestem zainteresowany kupnem Davidoff - Champion i czy ktoś może miał styczność z tym zapachem? Konkretnie miał próbke, bądź używa tego zapachu i może coś o nim powiedzieć. Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 22 Listopada 2010 - MALIZIA UOMO Vetyver- Playboy Malibu (niebieski)PolecaM! Cytuj
Mattijje3010 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja używam:-Puma Jamaica-Hugo Boss (nie znam dokładniejszej nazwy)A z antyperspirantów-Rexona men Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 hmm Ja game do wyborów mam dośc dużą ale obecnie używamToninio laborghini forzaToninio lamborghini miticoAdidas fresh impactMafiaLacoste challengeI nolwy nabytek gwiazdkowy Avon Blue Jasno niebieski/seledynAntyperspiranty rexony: Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Playboy czarnyz antyperspirantów :Adidas Victory League Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi