Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś ma może gazetke na ten miesiąć,mają coś ciekawego z art. różnych?

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Na stronie http://www.auchan.pl/

Pisze że jest wyrzutnia z hestii 25strzałów za 19.85zł

jest równierz w promocji zestaw z hestii niby 20 elementowy też za 19.85 zł

Miał ktoś ten zestaw ?

cenowo wydaje się dość tani zastanawiam się nad wyborem jego lub zestawu z biedry dużego :P

Opublikowano

Na stronie http://www.auchan.pl/

Pisze że jest wyrzutnia z hestii 25strzałów za 19.85zł

jest równierz w promocji zestaw z hestii niby 20 elementowy też za 19.85 zł

Miał ktoś ten zestaw ?

cenowo wydaje się dość tani zastanawiam się nad wyborem jego lub zestawu z biedry dużego :P/>

ja go mam od 3 lat jest spooko :) opłacalny

Opublikowano

Ten zestaw jest co roku w Auchan , opłacalny jest moim zdaniem , miałem go kiedyś .

Opublikowano

ma ktos filmik tej wyrzutni za 20 zł ?

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Może jeszcze nie zaktualizowali we wszystkich miastach. Ja wszedłem przez Gliwice i tak miałem ale oferta jest bardzo wąska w tej gazetce i wydaje mi się, że w rzeczywistości będzie o wiele więcej bo pamiętam, że rok temu był dosyć spory wybór.

Opublikowano

Są wulkany Fuji za 2,99 zł, miał je ktoś może ?

Opublikowano

Auchan na Bielanach (Wrocław) sama Hestia jak zawsze ale jak byłem na szybko patrzeć to nawet sporo asortymentu maja a ceny za niektóre kostki,rakiety ujda

Opublikowano

Wrzuci ktoś zdjęcia z gazetki online ?

Opublikowano

Byłam w Auchanie, całkiem spory wybór. W promocji była kostka 19sht i zestaw rakiet za 19,99 zł oraz "hit cenowy" dwa rzymiaki za 6,99 zł. Ja się skusiłem jedynie na wulkany Fuji za 3,83 zł. Oczywiście sama Hestia.

Opublikowano

Kostka za 20zł Wild Fire:

Opublikowano

Film tej pięknej kostki:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

W auchan stoisko jest oczywiście Hestia ;)

Opublikowano

Byłem w Auchanie i sama hestia

Bateria Wild fire kosztuje narazie 34 zl moździerz Multi stars tak samo i jest jeszcze coroczny zestaw po 22

Opublikowano

Jutro pojade do auchana i kupie zestaw fajerwerków ten za 20zł i jeszcze jutro przetestuję. Okaże się czy warto ale rakiety pewnie słabiutkie :)

Opublikowano

Jutro pojade do auchana i kupie zestaw fajerwerków ten za 20zł i jeszcze jutro przetestuję. Okaże się czy warto ale rakiety pewnie słabiutkie :)

I jak kupiłeś ten zestaw ? sam się czaję na niego i ciekaw jestem efektów tych rakietek.

Opublikowano

Mam co roku ten zestaw i rakiety są fajne trochę lepsze niż w zestawie planet i dużo zeczy do zabawy. W tym roku też go kupiłem

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Wie ktoś może czy jest już stoisko bo akurat jadę w niedzielę, a chętnie bym coś kupił.

Opublikowano

W Auchan fajerwerki są zwykle po Świętach Bożego Narodzenia.

Opublikowano

W Bydgoszczy auchan przy Kruszwickiej na bank będą przed świętami. Mój szwagier pracuje w ochronie auchana i ma do obsługi 23 grudnia to stoisko :).

Opublikowano

Coś wiadomo czy będzie jakaś gazetka albo jakaś informacja ?