mateo1992 28 Opublikowano 11 Grudnia 2007 u mnie to juz jest 2 tygonie i co z tego jak strasznie drogie i kaszane mają zawiodłem sie na hestii. Cytuj
Ma?y 0 Opublikowano 11 Grudnia 2007 W Auchan najwięcej towaru jest po 20.XII, w pierwszej połowie grudnia wystawiają tylko część asortymentu, poczekajmy do sylwestra i dopiero wtedy oceniajmy co i jak. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Warto wszystko poza dużymi zestawami i wyrzutniami (maja jakąś 150strzałów za 450zł <lol>).Promocję są zawsze po świetach i wtedy warto kupować w auchanie. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 http://img527.imageshack.us/my.php?image=ulotkann3.jpgulotka auchana :mrgreen: super ceny Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Od kiedy ulotka będzie ważna ?? będzie ważna od 2007-12-27 :smile: Cytuj
Dako 1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ciekawa oferta bym tam pojechał gdybym miał zamiar coś kupić ale niestety na stuff już więcej kasy nie wydam i tak dużo w tym roku pójdzie z dymem kaski:P Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ciekawa oferta bym tam pojechał gdybym miał zamiar coś kupić ale niestety na stuff już więcej kasy nie wydam i tak dużo w tym roku pójdzie z dymem kaski:P ja też bym pojechał ale -nie ma u mnie w miescie tego sklepu :cry: :cry: -rodzice by mi już nie pozwolili kupić więcej fajerwerków :cry: :cry: Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 21 Listopada 2008 Dzisiaj byłem w Auchan i jeszcze nie ma fajerwerków ale myślę że lada chwila się pojawią. Pojadę jeszcze za tydzień w piątek i zobaczę zrobię foty i wrzucę. Zapewne będą jak zwykle Hestii PozdrawiamPS. Jak ja lubię odgrzewać kotlety :grin: Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 21 Listopada 2008 No way. W listopadzie nigdy nie było bo jeżdże tam w grudniu po 4-5 razy <lol234> tak więc orientuje się w tym. W pierwszym tygodniu grudnia chyba już są ale wtedy sie nie opyla kupować bo tydzień przed sylwkiem o wiele taniej jest :mrgreen: Cytuj
kraszak 0 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dziś widziałem stoisko z fajerwerkami a nic specjalnego nie mieli Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 1 Grudnia 2008 W tym roku spróbuje się wybrać bliżej sylwka do Auchana, bo w tamtym roku mieli naprawde niezłą wyprzedaż i wszystko duuużo taniej, a że mają hestie to za niewielką cene można jakieś ciekawe rzeczy wybrać, ponieważ co roku Auchan ma szeroką ofertę fajerwerków. Cytuj
siem 0 Opublikowano 2 Grudnia 2008 a u mnie mają byc 7.12 taka dziwna data tak wogóle witam wszystkich Cytuj
markon18 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Byłem dzisiaj w auchanie i mają fajerwerki od 1 grudnia Narazie jeszcze dość drogo ale pracownik auchanu który był przy fajerwerkach mówił ze po świetach bedą niezłe promocje wiec dopiero wtedy tam pojade na zakupy Cytuj
matttek 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 kurde jednak nie można za bardzo "ufać" ludziom na forum bo po napisaniu posta przez osobę wyżej wybrałem się do sosnowca do Auchana(jakieś 30-40km) i na darmo bo nic tak nie było oprócz zimnych ogni. Cytuj
markon18 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja byłem w auchanie w Kokoszkach niedaleko Gdanśka to tam mają juz od grudnia Cytuj
matttek 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 No to ciekawe że w gazetce piszę że będzie 10 czy tam 12 grudnia a u Ciebie już o prawie 2 tyg wcześniej Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 9 Grudnia 2008 W Auchanie sosnowiec są podobno od poniedziałku , ale przejade się tam dopiero jutro - promocja :razz: Cytuj
matttek 0 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Mam pytanie czy ktoś wie czy w Auchanie w Sosnowcu na 100% są petardy już? Bo zamierzam jechać dzisiaj i nie wiem czy jest sens znowu na darmo 60 km zrobić I przy okazji w innych sklepach w Sosnowcu jest już coś? Carrefour Real Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Prawdopodobnie jutro tam pojade. Mam nadziję że będą piccolaki bo głównie po nie tam ide kupie ze 3 paki rzymskich, 3 paki pszczół i 1 albo 2 paki piratek (polecam za taka cene) i ewentualnie wyrzutnie za 9 złJedna uwaga: pod żadnym pozorem nie kupujcie tych rakiet "Flower box" czy jakos tak. Jak na 20 zeta totalnie sie nie oplaca, miałem je rok temu i mikroskopijne rozpryski (może temu że wysoko leciały) wydaje mi sie że już lepsze były te mniejsze niż większe. Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Pewnie wiecie już jest jest nowa gazetka z auchana z fajerwerkami?Ciekawi mnie wyrzutnia 19strzałowa za ok 50zł , tak za 30zl w promocji i ten zestaw rakiet za 70zł.Ciekawe jakie efekty Cytuj
matttek 0 Opublikowano 11 Grudnia 2008 byłem dzisiaj w sosnowcu w Auchanie, jest trochę tych fajerwerków ale ceny jakoś takie wysokie, kupiłem tylko 10 paczek piccolo, 2 paczki wulkanów, paczkę piratek, motylków tornado, i rzymskich ogni, wszystkie zestawy i wyrzutnie było za drogie jak na swoje rozmiary, resztę dokupię w biedroncehttp://img185.imageshack.us/img185/4849/dsc00034pi9.jpg Cytuj
kraszak 0 Opublikowano 11 Grudnia 2008 matttek kupiłem prawie to samo co ty tylko bez tornado i nic innego nie kupie z auchana bo mają z hesti a ja jej nie lubie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi