Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

matttek mam pytanie gdzie jest ten auchan

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Sosnowiec ul. Zuzanny 20, kolo Leroy Merlin

Opublikowano

Ale się dziś wkurzyłem
pojechałem do Auchan-Kołbaskowo i co??szanowny pan z obsługi klienta mi powiedział że fajerwerki jeszcze nie dotarły i są tylko zimne ognie :evil: teraz to napewno tam nie pojade po petardy a planowałem kupic tam troche fajerwerków :???:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

A w jakiej cenie były piratki w ubiegłym roku?

Opublikowano

po 50 gr pikolaki :mrgreen:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.Nie wiecie czy są już fajerwerki w Auchan?Rok temu były chyba jakoś po 10 grudnia.

Opublikowano

U mnie już od niedzieli jest stoisko, ale drogo i sama Hestia

Opublikowano

U mnie też jutro się wybieram i zobaczę jakie ceny :razz:

Opublikowano

Tak, tak są fajerwerki w Auchanie. Niestety podrożały i są zeszło roczne. Cen do końca nie zapamiętałem ale wiem że picollo jest po 1 zł, piratki chyba za 3zł i rzuciła mi się w oczy wyrzutnia 10 strzałowa za 15 zł były też po 9 czy 8 zł. Ogólnie trochę drogo ale jest w czym wybierać. Uważajcie przy kupowaniu, dobrze obejście produkt!! Niektóre produkty są zdemolowane po całości.
Pozdrawiam

Opublikowano

W auchanie już troche jest ale podrożało! :sad:

Opublikowano

Byłem dzisiaj w Auchanie i zakupiłem:
Rakiety Golden Eagles
Wulkaniki Fuji 2 opakowania
Pszczółki :wink:

Może jeszcze jutro wpadne i zakupie Wyrzutnie z wulkanem za 8.45

Opublikowano
Może jeszcze jutro wpadne i zakupie Wyrzutnie z wulkanem za 8.45

Dołóż sobie 3,50 i kup tą 10strz. Mój ojciec kupił sobie ją w kauflandzie w zeszłym roku i efektami dorównywała Hotowi ! , Jednym słowem Polecam ;)
Opublikowano

Dzisiaj byłem w auchanie i kupiłem dwa takie oto zestawiki (moim zdaniem bardzo opłacalne, jedyne 15zł) :

http://img269.imageshack.us/img269/4797/1003275g.jpg

W zestawie:

-4 rakietki, odpaliłem jedną i był efekt dwukolorowej peonii z cracklingiem, jak na taką wielkość bardzo ładna
- duży samolot
- duże słoneczko
- pudełko małych słoneczek
- 2 pudełka małych motylków 4szt i 6szt.
-pudełko 50 petard, (na oko trzy razy większe od pikolaków)
- 8 petard takturowych

Po lewej leża plakiety z nazwami zestawów

Opublikowano

ja tez tam kupywałem poczatek swojego stuffa :mrgreen:
maja niezła oferte
za 14.99
-4rakiety
-duze czerwone petardy na lont
-małe czerwone petardy na lont
-taśma 50 szczałowa
-słoneczko
-motylek
GRatis!!
-4 rzymskie ognie :mrgreen:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Można już zacząć nową dyskusję nt tego marketu. Na innym forum doczytałem, że tak na początku grudnia już są. Myślicie, że w tym roku dalej będą na sali i będzie można bez problemu nawet nie mając 18 lat kupować fajerwerki w kasach samoobsługowych?

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens rozpoczynać dyskusję, ponieważ ani widu ani słychu fajerwerek. Ale fakt że szybko są w Auchanie, początkowo małe rzeczy ale są. Jakie kasy samoobsługowe? Jeśli chodzi Ci o takie inne kasy bez kasjerek, to z tego co pamiętam jedna babka tam stoi i nadzoruje, chyba że tak akurat trafiłem. Ja uważam, że fajerwerki będzie można kupować tylko w normalnych kasach, chyba że będzie jakiś "strażnik".

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens rozpoczynać dyskusję, ponieważ ani widu ani słychu fajerwerek. Ale fakt że szybko są w Auchanie, początkowo małe rzeczy ale są. Jakie kasy samoobsługowe? Jeśli chodzi Ci o takie inne kasy bez kasjerek, to z tego co pamiętam jedna babka tam stoi i nadzoruje, chyba że tak akurat trafiłem. Ja uważam, że fajerwerki będzie można kupować tylko w normalnych kasach, chyba że będzie jakiś "strażnik".

No może trochę wcześnie napisałem. Ale mogłem zapomnieć itp. :D i może niektórzy nie wiedzą jak tam sytuacja wygląda, więc warto powiadomić za wczasu. Te kasy widziałem gdzieś 2 razy, więc może ktoś pamięta czy rok temu była jakaś kontrola. Nie chcę żeby tam też srali się o wiek jak w kauflandie gdy miałem 16stkę i gdzie jeszcze mieli drogo. Po za tym myślę, że sklepy już robią zamówienia, bo jeden już znam co ma w wyposażeniu.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzisiaj byłem w sklepie w Bydgoszczy. Oczywiście nowe stoisko, "towar sprzedaje tylko sprzedawca" itp. Ceny dosyć moim zdaniem po części wysokie. Za paczkę K0204 (12sztuk) ok. 3,50zł. Może tylko to droższe. Np. Piccolo paczka 1,49 w zeszłym roku była jeśli się nie mylę ta sama cena. Widziałem też jakiś moździerz Hestii. Ogólnie bardzo ubogo moim zdaniem. 5 mniejszych zestawów, pszczółki itp. Ale fakt, że nie mam się co dziwić, ponieważ jest dopiero 22.12 więc wszystko może zacząć się rozkręcać.

Opublikowano

Byłem w tym samym co ty ;> i jak zobaczyłem ceny to kupiłem tylko piccolaki do postrzelania , byłem już 13,12.2010

Opublikowano

macie gazetke z ofertą tego sklepu to jak macie to podajcie

Opublikowano

Byłem w tym samym co ty ;> i jak zobaczyłem ceny to kupiłem tylko piccolaki do postrzelania , byłem już 13,12.2010

Wow to dziwne, że ci sprzedali. Ja tam się boję zapytać :D
Opublikowano

ten zestaw za 14.99 + gratis jest opłacalny te rakietki mogą być dobre czy nie??
A i co warto wziąć z tej Hestii??