Gość DreSzCzyK Opublikowano 17 Października 2010 Symbol: R4034Nazwa: BIG WHALE 3Opis: 9 rakiet, 5 dużych, 4 mniejszeCena: -Zdjęcie: http://www.triplex.pl/foto_prod/r4034kopia.jpgFilm: - Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Szczerze mówiąc korci mnie ten zestaw nikt go nie maił, nikt nie słyszał, wezmę go jak tylko pojawią się fajerwerki w Polo,zobaczymy Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie możesz nagrać telefonem? wiem jakość, ale zawsze coś można ocenić Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mam starego soniaka K310ipatrząc na rakiety wyglądają za***iście Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jestem bardzo zadowolony z tych rakiet, te duże rakiety miały piękne wybuchy + Cracling, małe też był piękne ponieważ ich efekty były rzadkością co zwykle zdarza się u profesjonalnych rakiet Pozdrawiam i polecam te rakiety 8/10 40 zł za 9 strzałów no cóż to są właśnie rakiety... Pozdrawiam CraV Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Za cenę 30zł to mistrzostwo. Duża różnorodność efektów i spore wybuchy. Naprawdę, warto brać bez zastanowienia. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 17 Lutego 2013 Wczoraj odpaliłem sobie na odreagowanie po sesji i muszę przyznać, że rakiety na prawdę mnie zaskoczyły. Największym atutem tych rakiet są zróżnicowane efekty oraz pokaźny rozbłysk. Rakiety jak najbardziej opłacalne nawet w cenie 40 zł za zestaw. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Właśnie odpaliłem jedną rakietę (większą) i jestem naprawde mile zaskoczony, wielki rozprysk dość niespotkany efekt jak na rakiety, mam nadzieję że pozostałe 8sztuk będą dorównywać tej :]/> Filmik ? Mam, ale dość słabej jakości może wstawie jeszcze się zobaczy :xmas_happy:/> Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Właśnie odpaliłem jedną rakietę (większą) i jestem naprawde mile zaskoczony, wielki rozprysk dość niespotkany efekt jak na rakiety, mam nadzieję że pozostałe 8sztuk będą dorównywać tej :]/>/> Filmik ? Mam, ale dość słabej jakości może wstawie jeszcze się zobaczy :xmas_happy:/>/> Ładne te rakiety na tym filmiku moje nie były takie. Cytuj
LanCc 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Odpaliłem małą rakietkę , efekt bardzo przyzwoity , duży rozprysk Polecam Cytuj
abuk 30 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Bardzo dobry zestaw rakiet jak na swoją cenę! Efekty były duże, rozłożyste, dosyć długo utrzymywały się na niebie. Szczerze polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi