Gość DreSzCzyK Opublikowano 17 Października 2010 Symbol: R4018Nazwa: Big Whale 2Opis: 6 rakiet, różne efektyCena: -Zdjęcie: http://www.triplex.pl/foto_prod/r04029.jpgFilm: - Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Kolejne bardzo kuszące, ale nie znane rakiety .... miałem zakupić coś z rakiet do zabawy może to będzie błąd a może pozytywne zaskoczenie kupuję je wraz z Big Whale 3.Pozdrawiam Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kolejne bardzo kuszące, ale nie znane rakiety .... miałem zakupić coś z rakiet do zabawy może to będzie błąd a może pozytywne zaskoczenie kupuję je wraz z Big Whale 3.Pozdrawiam Z tego co pamiętam, 2 lata temu kolega miał jakieś Big Whale i robiły dobre wrażenie. Dosyć ciekawe różnorodne efekty. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 19 Grudnia 2012 To nie ryzykujcie tylko bierzcie je normalnie i z dumą ! Są to cudowne rakiety ! Miałem je i byłem 100% spełniony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi