yankees 0 Opublikowano 18 Października 2010 Witam , jest to mój pierwszy filmik na youtube , więc proszę o wyrozumiałość Planuje , też zrobić drugą część , ale to dopiero jak złoże zamówienie na fm .http://www.youtube.com/watch?v=x683DO3o_To Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 18 Października 2010 stuff dobry, czekamy na 2 część. Co do 2 części to nie kupuj już rakiet. Postawa głównie na wyrzutnie. Ile zamierzasz przeznaczyć na 2 część?Pzdr Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 18 Października 2010 Ładny Stuff masz ile masz zamiar wydać?? Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 18 Października 2010 Stuff ładny i popieram słowa fira nie kupuj już rakiet tylko zainwestuj w jakieś efektowniejsze wyrzutnie Pozdro Cytuj
yankees 0 Autor Opublikowano 18 Października 2010 Ile zamierzasz przeznaczyć na 2 część? Ładny Stuff masz ile masz zamiar wydać?? Co do drugiej częsći to znajdzię się tam parę wyrzutni takich jak : katamandu , magic key , sky buster , może solaris albo jeszcze jw90 , paczka fp3 new i krachmenów , moździerz artillery shell , jakieś cyrko . Pewnie w Rzeszowie na hurtowni dokupie jeszcze rakiety Perfect . Ogólnie to jeszcze się zastanawiam na calością . Przeznaczę na drugą część około 100-150zł(bez przesyłki) , chyba , że coś sie zmnieni (dopływ gotówki , w co wątpię bo zamówię w listopadzie , a wtedy nie ma żadnych świąt itp ) pozdrawiam Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 18 Października 2010 Tak jak wyżej przede wszystkim teraz wyrzutnie i więcej pierdoł Ogólnie dobry stuff Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Października 2010 Stuff bez zastrzeżeń. Petard jest na tyle, że możesz pobawić się częścią w dzień. Jest też trochę rakiet dla przedłużenia czasu pokazu. Ogólnie nie opłaca się ich kupować, ale np: Whistling Moon Travelersy warto brać do zabawy w dzień i wczesnym wieczorem. Circoblitze, które tam widzę, to nie przypadkiem P0009 Mini Cyrkoblitz z Komety? Cytuj
yankees 0 Autor Opublikowano 19 Października 2010 Tak one są z komety , kupiłem 4 paczki na fm . Cytuj
yankees 0 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam ! Skompletowałem już myślę , że cały stuff , ewentualnie jeszcze coś dokupie w Rzeszowie na hurtowni ale to max za 50 zł .Wstawiam foto , i myślę , że filmik pojawi się wieczorem mantis: na przyszłość proszę wstawiać minuatury Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 13 Listopada 2010 fajny stuff masz duzo zabawy petardami jak i dobre wyrzutnie pewnie wiesz ze kasjopeja cie moze zawiesc bo jej efekt sie pogorszyl Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 13 Listopada 2010 Nie ma to tamto. Stuffik spoko maroko. Pełno zabawy, wrzutni sporo, petardek itp. też no i rakiety. Nie będziesz się nudził. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 13 Listopada 2010 Prosze cie wrzuc mniejszy obrazek, bo ten strasznie irytuje podczas ladowania. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 13 Listopada 2010 Widzę że postawiłeś bardziej na zabawę niż efekty. Stuff ładny,ale mogłeś wziąśc zamiast powtarzających się kostek jakieś inne,ale i tak fajnie.Moja ocena: 8/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi