capensis 12 Opublikowano 18 Października 2010 Mój cały stuffMoździerze-PUMA (10 szelek)-Artillery shells sp0008 (5 szelek)PetardyATN3 - DUŻY ACHTUNG (paczka)+ 2 sztMEGA JUMBO - P1256 (paczka)Achtung TC5B (paczka)Fp3 new (7 paczek)Fp3 small (paczka)Grom 1 (paczka)Szok 1 (44szt)Fp3x Krachmen (9szt)picollo 10paczekwidowmaker 3 paczki7 achtungów TXP0011 Big Tiger TC5WWyrzutnieTXB475 Painting SkyTXB592 SKY BROCADEJW4055 Mont EverestJw164 RevolutionJw05 KasjopejaJW25 Cudak BatteryJw09 StyxSM9881 Hi-tecCrazy Whisling Comets JW31JW41 PytonJw38 New Generation 8Jw408 Show of fireworks2x Jw1000SM9882 Red MeteorSM9880 BabelJw401-Exclusive collectionP7649 MONTE TOFINOMacrocosmos 1Purple tailYellow/Purple peonySM2127 Exclusive CollectionRakietyThunder (10)Perfect (4)Speed II (4)Voo Doo (2szt)JR25 EXCLUSIVE COLLECTIONBlinker 42' (6szt)Big Day (4szt)Atomic Rockets (2szt)FenixSky rocketsJorge RocketsArt. różne10m lontu 1cm/s 2.5mm20m lontu 1cm/s 3mm-w sumie 21 cyrkoblic od jorge i Komety-Mini cirkoblitz-Bączki 6szt-Słoneczko-małe rzymiaki z zestawu (3szt)-motylki-kulki stroboskopowe-JF66 Flash-Kamikadze 5sztZestawy-3 zestawy ,,Diabolo" firmy Weco-3 zestawy ,,Halloween" firmy KellerFontanny-Etna Tre-mini wulkaniki weco-Silver Energy (4szt)Pozostałe-10 Chińskich lampionów szczęścia-19 spłonek+ ośmiokanałowy system odpalającyPost będzie edytowanyOczywiście zapraszam do komentowania !!! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Października 2010 Jest tego trochę. Powiedz nam jeszcze gdzie kupiłeś swoją fortecę i w ilu częściach przyszła paczka? Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 19 Października 2010 Witam, Ja mam takie pytanie, czemu u Ciebie w domu nie działa grawitacja? Chodzi mi o przedostatnie zdjęcie. Stuff fajny, jeżeli bedziesz zamawiać jeszcze za 200pln i planujesz pokaz to kup same wyrzutnie.Pzdr Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 19 Października 2010 ladny stuffco to jest na przedostatnim zdjeciu bez grawitacji?drobnica z obi?duzo zabawy z FP3New innymi petardami i cyrkokasjopeja masz pewnie nowy efekt podobno zepsuty Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 19 Października 2010 No no capensis ładny stuff , jak będziesz coś kupował jeszcze kup jakąś konkretną wyrzutnie kątową np Coco Rain. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 19 Października 2010 co to jest na przedostatnim zdjeciu bez grawitacji?drobnica z obi? To jest to co capensis kupil w Niemczech, czyli kiepskie ale nie mogl sie powstrzymac . Glownie petardy, jakies zimne ognie a reszta to on wam powie.Ja bym jeszcze oprocz tego co poprzednicy pisali kupil pare wiekszych rakiet.Pozdro JMJ Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 19 Października 2010 Jak już wcześniej mówiłem Capensis, bardzo ładny stuff. Porządny, konkretny.Widzę, że jeśli chodzi o wyrzutnie, to dominuje Jorge, masz też trochę Tripla no i jest TXB475. Bardzo dobry zakup wg mnie. Widać, że w tym roku popularna jest JW408 z masą cracklingu no i oczywiście jedna z najlepszych jednorzędówek - JW1000. Już z tym co masz mógłbyś urządzić niezły pokaz, no ale jeśli chcesz dokupić coś jeszcze, to może być tylko lepiej. Do zabawy też masz sporo ciekawych rzeczy. Masa FP3NEW mam tylko nadzieję, że nie ogłuchniesz. xDNie jestem tylko pewien co do tych Thunderów. Ostatnio bardzo się popsuły...Jak dla mnie bardzo ładnie. Sylwester na pewno będzie udany. Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 19 Października 2010 1.Thudery i kasjopeja są jeszcze ze starym efektem 2.Na fotce bez grawitacji, to drobnica z Niemiec(bączki, kulki strobo i trzeszczące, mini wulkaniki itp).3. Stuff przyszedł w 4 paczkach: 2 z FM i 2 z FK4. Jak będę coś dokupował to raczej na pewno coś z brokatem albo innym złotym efektem, myślę o : TXB593,Jw2001 , jw401 itp. .5.Dzisiaj okazało się że mam nowy wydatek <_< i nie jestem pewien czy te zakupy za 200zł wypalą ale trzeba być dobrej myśli 6. Myślę jeszcze o dokupieniu petard TXP001 i jakiś cyrko ,ale chyba nie ma sensu bo i tak dużo tego jest i dnia nie starczy xD7. JMJ to z Niemiec,wcale nie takie słabe 8.Rakiet raczej brać nie będę ,chyba że się nie bede mógł powstrzymać Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 19 Października 2010 1.Thudery i kasjopeja są jeszcze ze starym efektem 2.Na fotce bez grawitacji, to drobnica z Niemiec(bączki, kulki strobo i trzeszczące, mini wulkaniki itp).3. Stuff przyszedł w 4 paczkach: 2 z FM i 2 z FK4. Jak będę coś dokupował to raczej na pewno coś z brokatem albo innym złotym efektem, myślę o : TXB593,Jw2001 , jw401 itp. .5.Dzisiaj okazało się że mam nowy wydatek <_< i nie jestem pewien czy te zakupy za 200zł wypalą ale trzeba być dobrej myśli 6. Myślę jeszcze o dokupieniu petard TXP001 i jakiś cyrko ,ale chyba nie ma sensu bo i tak dużo tego jest i dnia nie starczy xD7. JMJ to z Niemiec,wcale nie takie słabe 8.Rakiet raczej brać nie będę ,chyba że się nie bede mógł powstrzymać TXP001 nie kupuj, nie oplaca sie. Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 19 Października 2010 Chciałem brać txp001 bo słyszałem że ponoć bardzo dobre są. To jakie inne petardy których nie mam polecacie? Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 19 Października 2010 Bardzo fajny stuff capensis sporo kasy spaliłeś(spalisz) ;p jedyną rzeczą do której bym się doczepił to rakiety voo doo ;] według mnie nie opłacalne... Ogólnie to świetna kolekcja. Pozdrawiam! Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 19 Października 2010 Chciałem brać txp001 bo słyszałem że ponoć bardzo dobre są. To jakie inne petardy których nie mam polecacie? Sa dobre, ale maja huk zblizony do FP3/New, wiec sa nie oplacalne. FP3 Small sa chyba obecnie najbardziej oplacalnymi petardami na rynku w stosunku jakosc/cena. Dlatego w tym roku z tych glosniejszych prawdopodobnie kupuje tylko je. Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 19 Października 2010 Szatek185, voo doo zostały mi z poprzedniego roku z zestawu pyro-mix Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 21 Października 2010 Jedyną rzeczą do której bym się doczepił to rakiety voo doo ;] według mnie sa nie opłacalne... A wedlug mnie sa swietne, male a duzy efekt, idealne do zabawy i nie takie drogie.Pozdro JMJPS: pozwolilem sobie lekko zaedytowac twojego posta w odpowiedzi, chyba ci to nie przeszkadza, a jak tak to sorry. Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Dokupiłem jeszcze 3 małe zestawiki Halloween z niemiec, jak zrobie foto to wstawie Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 2 Listopada 2010 Super stuff, trochę petard hukowych, trochę wyrzutni, rakiet itp. Masz plusika. Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 W zasadzie to sam dokładnie nie wiem :lol: na pewno jakieś bączki , mini flary , trzeszczące kulki, zimne ognie i kilka niezidentyfikowanych przeze mnie rzeczy xDAle raczej nie będę teraz odpalał, tylko zostawię sobie tą niespodziankę na sylwestra Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 4 Listopada 2010 ile takie coś cie kosztowało za szt. ??no i możesz podać mniej więcej kwotę jaką wydałeś na stuff w obecnej postacijak się da to zaprezentuj jakąś fotkę wszystkiego naraz Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Ze wspólną fotką będzie teraz ciężko, bo część stuffu trzymam u kumpla a część u siebie (dam to foto przed sylwkiem)Jeden zestawik kosztował ok. 5 ojro W sumie wydałem ok. 860zł.Wiem że zamiast tych pierdół z Niemiec mógłbym mieć porządną kostkę, ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 Dzisiaj dotarł do mnie radiowy system(ik) odpalający na 8 kanałów ,oto on:Ze spłonkami i wysyłką kosztował 188zł Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 12 Listopada 2010 Capensis ile zapłaciłeś za spłonki i ile kupiłeś?Ja kupuję taki sam jak ty masz , tylko po sylwestrze. Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 spłonki sprzedawane są w paczkach po 10sztuk i kosztują 18zł za paczkę Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 12 Listopada 2010 Tego lata też miałem w planie zakupienie tego systemu jednak jak zwykle ograniczyły mnie fundusze... Musiałem wybrać: albo więcej fajerwerków i pokaz łączony wyłącznie lontem, albo mniej fajerwerków i zakupienie systemu. Jak widać wybrałem tą pierwszą opcję. Jednak podobnie jak MasterToster ja też myślę nad zakupieniem go po Sylwestrze.Mam tylko nadzieję, że jest naprawdę sprawny i będzie Ci służył jak najdłużej.pzdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi