capensis 12 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 Dzięki , też mam nadzieje że trochę mi podziała Cytuj
Janusz 0 Opublikowano 12 Listopada 2010 Ten systemik gdzie mozna dostać? Bo również bym się skusił Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 13 Listopada 2010 No, no capensis widze że kupiłeś system odpalania.Na pewno lepsze to niż visco.W następnym roku może go kupie. Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 Fotka wnętrza systemu:Wygląda jakby Chińczycy zrobili go przerabiając jakieś inne urządzenie, bo ma w środku niepotrzebnego mickroswitcha i diodkę, której w złożonym już urządzeniu nie widać. Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 13 Listopada 2010 ale najważniejsze że działa i wygląda z zewnątrz całkiem schludnie Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 13 Listopada 2010 nie ma nic zbędnego po co mieli by coś montować gdyby było zbędne ? Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 13 Listopada 2010 Zdaję mi się że dioda i micro switch był po to aby obwód testować. Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 Oto filmik testu system(ik)u http://www.youtube.com/watch?v=IWy5GZnAd-s Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Wczoraj zamówiłem 10 Chińskich lampionów szczęścia i 10 spłonek (tych zwykłych z prochem) jak przyjdzie paczka, to dam fotę Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 22 Listopada 2010 Wczoraj zamówiłem 10 Chińskich lampionów szczęścia i 10 spłonek (tych zwykłych z prochem) jak przyjdzie paczka, to dam fotę Testowałeś może ile maksymalnie zapałów pójdzie na jednym kanale? Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 Wiem że na 100% 2 zapały mogą być na jednym, podejrzewam że nawet 3 ale testować teraz nie będę bo spłonki do pokazu mi są potrzebne.BTW.Wczoraj zamówiłemJW401 EXCLUSIVE COLLECTIONP7649 MONTE TOFINOEtna treMini cirkoblitzJR25 EXCLUSIVE COLLECTIONEDIToto mojej paczki foto xD :Gratis dostałem Big Tigera, 2 achtungi triplexu i 2 achtungi Jorge .Koszt tej paczki 352,96zł Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 25 Listopada 2010 zdradź nam rąbka tajemnicy gdzie kupiłeś tą część stuffu. Jeżeli na fm to czemu nie poczekałeś na wk Tak potwierdzam słowa hl'a Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 zdradź nam rąbka tajemnicy gdzie kupiłeś tą część stuffu. Jeżeli na fm to czemu nie poczekałeś na wk Tak potwierdzam słowa hl'a Kupowałem na FM miałem postawione ultimatum, albo zamawiam dziś (czyli przedwczoraj) albo wcale.Niestety.Fotkę całości dam po swiętach lub trochę przed (na pewno nie wcześniej niż 2 połowa grudnia)Raczej już dokupować nie będę ale z drugiej strony kto to wie Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie wycinaj tła! ;DA poza tym ekstra stuff, znając ciebie na pewno coś dokupisz ;D Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 Do stuffiku doszło 6 rakiet Blinker firmy svea, 10 cyrko od jorge, 5 kamikadze i malutka wyrzutnia exclusive collection od jorge Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 22 Grudnia 2010 stuff bardzo ładny , widzę że kochasz fajerwerki , bo w twoim stuffie jest bardzo duża ich różnorodność jorge , triplex , kometa , a nawet svea , bardzo pięknie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi