wapster 0 Opublikowano 19 Października 2010 To może ja też zaprezentuje co jest u mnie na stanie...Uprzedzam wszelkie pytania, każda z obecnych na zdjęciu rzeczy jest NWP Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 19 Października 2010 Ładnie zacząłeś ze stuffem ale powiedz jak, gdzie, kiedy, którędy udało ci się wykombinować Cobry?? Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 19 Października 2010 Ładnie zacząłeś ze stuffem ale powiedz jak, gdzie, kiedy, którędy udało ci się wykombinować Cobry?? w końcu jestem Adminem... a sory byłem adminem... jak byś był to też może byś miał. Cytuj
ERKI 1 Opublikowano 21 Listopada 2010 Odpowiesz gdzie kupiłeś te cobry? bo widziałem je w holandii Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 Kolejne dodatki do kolekcji... powinno coś jeszcze dojść Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 ładny stuffik wapster;) Ciekawe połonczenie produktow Chyba połączenie, zgadzam się z tobą stuff bardzo ładny, lecz brakuje jakiegoś moździerza. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2010 A co to jest ten Den Up? Babka swoją drogą trochę podobna do Michela Jacksona Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 28 Grudnia 2010 W jakiej cenie i czy na terenie Polski dostałeś cobry? Na PW nie uzyskałem odpowiedzi. Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2011 i jeszcze taka oto kosteczka do mojego skromnego stufiku doszła Niestety podczas odpalanie rozerwało ją na 2 części(dałem ją mojemu tacie do zabawy) i jeden ładunek miał detonacje metr nad ziemią ale reszta tam gdzie powinna. Podobno bardzo ładna!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi