mantis 433 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Ten sprzęt jest słabszy od pojedynczych petard, choć zdarzyło mi się mieć karabinek (petardy złączone jednym lontem) . Fajnie robią zadyme . Raz odpaliłem karabinek w starej misce dla psa , wtedy największy huk zrobił Cytuj
wapster 0 Opublikowano 18 Grudnia 2004 tak, karabinki sa genialnenajlepiej je w starych garnkach odpalac :twisted: Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja w tym roku miałem fajny karabinek i jakisz dziwny były nolmarnee jakies petardy przymocowane do niego i myślałem ze wybuchnie podpoaliłem a tu wszytkie zaczeły się krecić i mienić na inne kolory jak sie je przepołowiło dawałe efekt racy fajne to było Cytuj
witus 0 Opublikowano 1 Lutego 2006 Mam takie pytanie jak moge zdetonować karabinek? Boje się go odpalić myślałem o rzuceniu nim w ognisko Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 2 Lutego 2006 No to chyba bedzie narosadniejszt pomysł ale nie rzucaj do srodko bo pewnie spawacz bedzie,petardy od karabinkow maja małe zabespieczenie tam gdzie sie znajduje proch chyba ze masz jakies inne??a czemu boisz sie od ladu latwiej i lepiej Cytuj
witus 0 Opublikowano 2 Lutego 2006 Boje sie bo nigdy nie odpalałem petard... a pozatym nie cierpię petard Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 2 Lutego 2006 Jeśli Explosive VII można zaliczyć do karabinków to polecam.Miałem w tym roku i wybuchło jakKilkadziesiąt k0204 "bardzo szybko jedna po drugiej".W nawiasie dlatego,bo pierwsza seria poszła , a druga i trzenia nie.Odpalaliśmy ją korsarzem.Mam na komórce. :mrgreen: :arrow: Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 3 Lutego 2006 Boje sie bo nigdy nie odpalałem petard... a pozatym nie cierpię petard eee ty se zarty ze mnie robisz?? podpal zapalka jak sie boisz Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jak sie boisz to weź poluz karabinki na gazecie i podpal gazete i ucieknij to ci po jakims czasie wystrzeli Cytuj
witus 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Hmm... pozostałości czyli petardy, motylki są w mojej szufladzie koło pieca Musze je w końcu odpalić Cytuj
ADRIAN 1 Opublikowano 17 Października 2006 pamientam w tamtym roku pare tygodni przed sylwestrem Mati_kssg przyniusl magazynek na pozur zwyczajny nie znanej firmy i rozdzielilismy go zrobilismy z jednego spawacza wyrombisty najpierw zielone iskry ponem czerwone tak nam sie spodobalo ze wytracilismy caly na spawaczach ;] Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 17 Października 2006 No miałem je w zeststaiwe,efekt można porównać do krótkiej racy bardzo ciekawe PS.Ale byki walicz :lol: Cytuj
psm06 0 Opublikowano 20 Października 2006 do karabinków nic nie mam, tylko te co spotkałem to szybko się rozsypują Cytuj
Zorro 0 Opublikowano 21 Listopada 2006 ja robie katabinek z "Mega Piratka " kupuje w hurtowni 6 paczek i wszystkie łącze a ile lontu mi pujdzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [ Dodano: 2006-11-21, 15:03 ]a ten karabinek bedzie pod nazwo "Mega Karabinek" bo ja szczeze powiem piratka dalej daje nisz AHTUNG!! Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 21 Listopada 2006 kocham karabinki, tylko te mniejsze sie sypia ( jak niektórzy słusznie zauważyli). Może to z lenistwa że za jednym zamachem kilkadziesiąt sztuk poleci . ALe ogólnie do robią duzo huku i dymu. A ten pomysł ze starym garnkeim tylko je uświetnia Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja kiedyś robiłem prosty karabinek.Jedyny minus , to to , że nie wybuchał w całości.Łączyłem po około 6 szt korsarzy ,tak by końce były równoległe do siebie.6/10 odpalało w całości.Raz spróbowałem z 11 , ale odpaliły tylko 2. Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 22 Listopada 2006 to jeszcze nic to co robiłeś to nazywa sie słoneczko ja zrobiłem z całej paczki i one leżały na sobie w kółku i draski posypałem saletrom Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 22 Listopada 2006 Wiem , też to kiedyś robiłem ,a le nie z całą paczką.A posypywałem prochem z około 4. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Listopada 2006 Miałem przypadek, że zrobił mi się karabinek z Piccolo. Mój brat położył na tarasie paczkę Piccolo, jedną odpalał i poszła iskra do pudełka. Tylko jedyne co mnie będzie dziwić do końca życia, to to, że wydobyła się przy wypalaniu iskra, która centralnie wpadła do pudełka nie przymkniętych Piccolo i zapaliła prawie wszystko. Na początku trochę baliśmy się tego nagłego wydarzenia i uciekaliśmy, a potem śmiech na całego. Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 22 Listopada 2006 Jest prosty sposób na karabinek-paczkę K-0201 lub 202 do ogniska wrzucic, efekt fajny tylko drogo wychodzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi