macieek95 1 Opublikowano 21 Października 2010 Mój mały stuffik który leży w pudełku od chappi, od lutego. Skromnie bo kasy szkoda i mam mało. W moich planach na dalsze zakupy znajduje się: moździerz z lidla chyba że nie będzie to może z biedronki albo na targu poszukam + jakieś mniejsze duperele. A teraz kilka fotek z sesji zdjęciowej+lista.Wyrzutnie:2x Wenus JW08 [Jorge]2x Kasjopeja JW06 [Jorge]1x Katamandu JW26 [Jorge]Petardy:1x opak. Petarda Średnia Heavy Thunder K0203 [superPower]1x opak. FP3/NEW [Jorge]2x opak. Żuki P0003A [Kometa]Motylki itp.:1x opak. Mały Kamikadze W504 [Jorge]1x opak. Pszczółki HE0608 [Hestia]Wulkany:1x opak. Silver Cascade JF04 [Jorge]Inne:2x opak. Wirujace Bączki JM04 [Jorge]4x Cyrkoblitz P7022 [Kometa] Część 2 - Zakupy w Biedronce -Moździerz M22-Duży Zestaw M25Razem: 50zł Cytuj
macieek95 1 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Własnie nie dużo ok. 150zł bez przesyłki. Tak tanio bo była promocja, za cenę 1 wyrzutni dostałem 2, tak kupiłem kasjopeję i wenus. Nawet doliczyć pozostałości ze stuffu zeszłego roku to ok 162. I zamierzam jeszcze wydać do 50 zł. Cytuj
mikilbn 0 Opublikowano 30 Października 2010 Ogólnie spoko, ale dokup jeszcze moździerz lub rakiety( lepiej moździerz) i będzie dobrze. Cytuj
macieek95 1 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dzisiejsze! Świeże (ok. 20min temu)! Zakupy w Biedronce:-Moździerz M22-Duży Zestaw M25Wydane: 50złFotka:Duperele zestawu:Rakiety+rzymskie ognie:Moździerz+szelki:Zaznaczę, że kupiłem praktycznie ostatnie sztuki. Moździerz ostatni a zestaw został jeszcze jeden po moim zakupie. Cytuj
macieek95 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Pozwolę sobie napisać kolejny post. Dzisiejsze zakupy w sklepach: Lidl i Carrefour. W Lidlu fontanno wyrzutnia Bolid(tak naprawdę Ballet), petardy Nitro Bomb. W Carrefour 4 paczki Super Piccolo i Paczkę (2 sztuki) wulkaników Fuji od Hestii. Z paczek Piccolo zrobię karabinek (może nie ze wszystkich bo mam bardzo mało lontu) i dam zdjęcie w tym temacie. Prawdopodobnie tylko zrobię edycję. Cytuj
1qnBDG 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 te nitro bomb są przeciętne ;/ , odpalałem wczoraj i huk może jak żuk ;/ Cytuj
maciejrio 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 No nie wiem czy taki skromny stuff Sam chciał bym mieć taki stuff 10/10 i obacz mój stuff Cytuj
macieek95 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wiem że mógłbym wybrać lepiej/inaczej ale jestem zadowolony. Lubie trochę postrzelać więc duperele też są. Dodaję zdjęcie karabinków zrobionych przeze mnie. Trochę pracy i czasu kosztowało. Wszystko zrobione z prawie 4 paczek piccolo zostało tylko parę sztuk. Niestety niektóry były pozgniatane. http://img600.imageshack.us/img600/1395/zdjcie0099g.jpg Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Masz mnóstwo odpalania,tylko trochę mało wyrzutni:/Ale wiadomo,co można oczekiwać za taką cenę...Moim zdaniem jak na cenę stuff jest naprawdę bardzo dobry:)Pozdrawiam i zapraszam do mnie KLIK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi