Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 21 Października 2010 To co Posiadam JW-78 Concorde,2520 Purple Tail,3X FP3 new,Zestaw Rakiet JADE,Babel,szelki moździerzowe jw-86,008 Shark Slayer,9 metrów lontu 2 mm. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 21 Października 2010 Stuff mały ale fajny, masz dobre petardy i konkretną wyrzutnie. Zawsze mnie ciekawił jej efekt. Masz sporo rakiet, które sam mi polecasz Czy będziesz jeszcze coś dokupował? Jeżeli tak to kup wyrzutnie Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Możliwe że coś kupie,teraz czas na ruch kolegi:) Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 21 Października 2010 Mały ale za to dobry stuff Ile dałeś za całość ? PS. Te rakiety naprawdę są takie dobre ?? Pozdro Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Tak są dobre , velibrum mówił mi że kaliber największych może to 43 mm,posiadałem te rakiety na 2008/09 i efekty były bardzo dobre. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 21 Października 2010 Ładny stuffik, nie w moim stylu, ale jest dobrze. Dużo FP3 nawet za dużo jak na mój gust,ale lepiej jedne dobre, niż wiele różnych przeciętnych(wiem trochę hipokryta ze mnie). Jeszcze może jakaś wyrzutnia + duperele i będzie gitez majonez. Tak czy siak zabawa będzie . Cytuj
Filip 5 Opublikowano 22 Października 2010 Ukradłeś mi te FP3/NEW i lont na FM dzień przed zamówieniem ;DStuffik fajny ale wydaje mi się że sie zanudzisz. Na twoim miejscu bym poszedł jeszcze gdzieś na bazarek przed sylwestrem i dokupił jakiś pierdółek albo Piccolo czy Korsarze. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Kupie jeszcze picolo w realu i małą wyrzutnie.P.S teraz zostawiam kasę na zapalniczkę typu JET Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 24 Października 2010 Mały, ale ładny stuff jak ja byłem w Twoim wieku wcale nie miałem większego pozdro Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 24 Października 2010 Trochu mało, ale i tak bedziesz miał zabawe z fp3 noi bardzo fajne rakiety Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 2 Listopada 2010 Dokup jeszcze jakieś wyrzutnie bo sylwek ci się szybko skończy Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 No ta ze 2 kostki i fp3new i picolo kupie , jeszcze zakupy za 150 zł jeszcze raczej zrobię. Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 5 Listopada 2010 Mam pytanie, co robią te kolorowe kuleczki na drugim zdjęciu ? Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 5 Listopada 2010 Mam pytanie, co robią te kolorowe kuleczki na drugim zdjęciu ? Ajjj widać, że żółtodziób jesteś (każdy kiedyś nim był) To są kule od moździerza... Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 To szelki z moździerza JW-86 z biedronki drugie nie kolorowe to 0008 Shark Slayer. Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 5 Listopada 2010 Stuff fajny, ale mały Przydało by się abyś dołożył do tego jakieś wyrzutnie, zamiast połowy FP3 dołożyłbym fontanne i jakieś inne petardy, ale i tak fajny stuff. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Poczekaj do Grudnia pojawi się ich o wiele więcej, nie zdradzam co kupie bo nie wiem jeszcze co kupie około 300 zł powinno wyjść jak nie więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi