piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witajcie Zwracam się do was o pomoc. Otóż nie wiem którą wyrzutnie wybrać JW21 Condor czy JW25 Cudak Battery ??Liczę na waszą pomoc Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 HiBierz JW21 mniej strzałów podajże ale berdziej efektowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malysz 2 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Condor ma efekt prosty i kątowy, niezła wyrzutnia, ale jeśli chcesz bardziej kolorowo to Cudak będzie lepszym wyborem, ma też ładny finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koma94 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Moim zdaniem lepszym wyborem bedzie Condor chociaz jest mnie kolorowa za to jest bardziej efektowna i na pewno zrobi wieksze wrazenie na tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 JW25 ma 25 strzałów a JW21 24. Nie wiem czy lubisz bardziej urozmaicone, kolorowe efekty, czy crackling, glittering i niebieskie rozpryski. Ja bym wziął JW21 jeśli nie miałbym lub miałbym mało kątówek. JW25 bym wziął jeśli chciałbym mieć bardziej kolorowe efekty. Tak więc jeśli bardzo lubisz niebieski oraz crackling a przy tym masz ochotę na dobrą kątówkę w niezłej cenie to polecam Ci JW21 Condor.Jeśli lubisz urozmaicone efekty, które nie znużą publiki, (bo co prawda JW21 jest trochę przynudnawa jeśli chodzi o rodzaj efektów), to polecam ci JW25 Cudak Battery.Wybór należy do Ciebie. Nie wiem czy planujesz pokaz czy pojedyńcze odpalanie, nie wiem też jak wyglada twój stuff/plan stuffu, jednak jeśli masz w planach już jakieś kątówki i czujesz, ze brak Ci wyrzutni pionowej to polecam Cudaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Miałem obydwie kostki i trudno powiedzieć, która jest lepsza. Jak lubisz dynamikę i różnorodność to weź cudaka, jak wolisz dłuższe strzelanie i mocny finał to weź Condora. Jak nie możesz wziąć obu kostek to ja skłaniałbym się tak jak przedmówcy ku Condorowi.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Także miałem obie kostki i skłaniał bym się zdecydowanie ku cudakowi. Odpalałem Condora na ostatniego sylwka i tak jak oni go zepsuli to się w głowie nie mieści. Tak więc wybór jednoznaczny. Tylko cudak wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Jeśli miałbym wybierać pomiędzy tymi dwiema kostkami to również wybrałbym Cudaka.Osobiście dla mnie bardziej liczą się kolory niż układ, a jak już mpi mówił, Jorge ostatnio zepsuło kilka swoich produktów, m.in. Condora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 A wiec ja mysle ze tez wzialbym Cudaka, ale to zalezy od twoich upodoban, nie bede pisal tego co przedmowcy bo to nie ma sensu.Jak masz fundusze to obie, jak nie to napisz twoje upodobania.JMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Miałem Condora i Cudaka. Obydwie bardzo ładne, Condor efektowne duże rozpryski lecą chyba po 3 strzały, 2 czy 3 razy tak jak w JW90. Jednorodne, z pięknym finałem. Cudak też ładny, dobrze go nie pamiętam. Napewno z obu będziesz happy, jeśli efekt będzie ten co miałem ja i nic Jorge nie zmieniło to ja brałbym jednak Condora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Cudak faktycznie może i strzela bardziej kolorowo i szybciej, ale nie powala efektami. Jeśli to ja miałbym dokonać wyboru, to byłby to Condor. Mniej kolorowa i dynamiczna, ale za to ładny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dzięki za pomoc wybiorę jednak Condor bo ma ładny finał Dzięki raz jeszcze za pomoc Proszę o zamknięcie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Tylko nie Condor, to jest jakaś porażka. Zaufaj mi miałem na ostatniego sylwka i jest to ostatnia bateria jaką bym chciał kupić Założę się, że większość osób która chwali tą baterie mówi o condorze taki jaki był dawniej czyli ten:Bo teraz jest taki:Wystarczy porównać wielkość rozprysków, niebo a ziemia. Zwłaszcza widać po brokacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 dzięki mpi za radę zaufam ci bym się sfrajerował bo porównując filmiki to efekt jakby się zgorszył Dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 A to ja chyba miałem tego starszego Condora, ale czy to możliwe? kupowałem ok listopada 2009r, może zapasy z magazynów. Cudak chyba jednak ładniejszy, rozpryski kolorowe a finał też dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ja tam nie widzę większej różnicy pomiędzy tymi filmami. Myślę, że nic się nie zmieniło i nadal stawiam na Condora. To, czym się oba filmy różnią może wynikać np. z warunków, w jakich była przechowywana wyrzutnia i warunków, jakie były podczas odpalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Przyjrzyj się jeszcze raz i zobacz chociażby jak wyglądają ładunki brokatowe na obu filmach. :blink:Poza tym spytam się prosto. Chyba raczej nie widziałeś na żywo 2 wersji tych baterii, więc jak ty w ogóle oceniasz??Różnica filmów jest. Aparat miał szerszy kąt niż kamery. a skoro wielkość ładunków tych niebieskich wygląda podobnie. To sobie wyobraź jak wyglądały te filmowane aparatem :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piter2599 5
Witajcie
Zwracam się do was o pomoc. Otóż nie wiem którą wyrzutnie wybrać JW21 Condor czy JW25 Cudak Battery ??
Liczę na waszą pomoc
Pozdro
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi