Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Proszę o pomoc w wyborze moździerza mam do wyboru dwa:1.TXB546 Artillery Shells 2.SP0008 Artillery ShellsKtóry lepszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Według mnie TXB bo ma troche lepsze te efekty i kosztuje tylko 22zł. Ja osobiście wybrałem TXB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Mam co roku,już od 3lat mozdzierz SP0008 i moim zdaniem jest genialny!Ale niestety było tak 2lata temu,bo w tym roku popsuli jego efekty i jest o wiele mniej gwiazdek ;/ chodz tak i tak jest fajny(podobny teraz do tego z biedronki).Moim zdaniem jednak powinieneś kupic ten z Triplex'u,bo po jego filmach wygląda o wiele lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Mam co roku,już od 3lat mozdzierz SP0008 i moim zdaniem jest genialny!Ale niestety było tak 2lata temu,bo w tym roku popsuli jego efekty i jest o wiele mniej gwiazdek ;/ chodz tak i tak jest fajny(podobny teraz do tego z biedronki).Moim zdaniem jednak powinieneś kupic ten z Triplex'u,bo po jego filmach wygląda o wiele lepiej... O taką odpowiedz mi chodziło,dziękuję i proszę o zamknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Trochę spóźniony jestem, ale wypowiem się na temat... na rok 09/10 wydaje mi się że pogorszyli efekt lidlowskiego tak jak mówił kolega TXB546 ma większe i lepsze efekty... nawet jak są to 3 rodzaje.. krótko mówiąc TXB 100 % Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Też mam spóźniony zapłon jak Craven xD , Polecam ci zdecydowanie TXB546Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość karmel5061
Proszę o pomoc w wyborze moździerza mam do wyboru dwa:
1.TXB546 Artillery Shells
2.SP0008 Artillery Shells
Który lepszy??
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi