Cześć w nowy rok mam zamiar oświadczyć się mojej wybrance, chciałbym zrobić to o godzinie 00:00 w momencie kiedy wszyscy zaczną strzelać dookoła ja chciałbym wykonać ogromny napis "WYJDZIESZ ZA MNIE" lub coś bardziej finezyjnego. Myślałem o tym żeby to zrobić na diodach (nie miałbym z tym problemu) jednak wolałbym coś co by się żarzyło i aby pasowało to do noworocznej scenerii. Może ktoś pomóc mi w tym, bo czasu nie zostało aż tak dużo jakby się mogło wydawać, a interesuje mnie tylko ta jedna data. Pozdrawiam
Pytanie
slaby22 0
Cześć w nowy rok mam zamiar oświadczyć się mojej wybrance, chciałbym zrobić to o godzinie 00:00 w momencie kiedy wszyscy zaczną strzelać dookoła ja chciałbym wykonać ogromny napis "WYJDZIESZ ZA MNIE" lub coś bardziej finezyjnego. Myślałem o tym żeby to zrobić na diodach (nie miałbym z tym problemu) jednak wolałbym coś co by się żarzyło i aby pasowało to do noworocznej scenerii. Może ktoś pomóc mi w tym, bo czasu nie zostało aż tak dużo jakby się mogło wydawać, a interesuje mnie tylko ta jedna data.
Pozdrawiam
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi