JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 23 Października 2010 Jaka wyrzutnia jest wedlug was najgorsza? Prosze o madre odpowiedzi, a nie "Saturn missiles" bo one sa male i nie ma co wielkiego efektu oczekiwac. Ktora wyrzutnia jest nieoplacalna, ktora zla itp...Co jakis czas zlicze wyniki i je przedstawie.Pozdro JMJNarazie tytul najgorszej ma: JW04 Uran! JMJ. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 23 Października 2010 Zdecydowanie nowy JW21 Condor, efekty dużo mniejsze niż były w tym starym. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 23 Października 2010 Nie jedna zasługuje na miano najgorszej. JW04 Uran to ja nawet wyrzutnią bym nie nazwał, a była normalna. Z gorszych to jeszcze IMHO Pi Battery. Cytuj
Danio 0 Opublikowano 30 Października 2010 Temat bez sensu jak dla mnie słabych wyrzutni są setki, więc takie wypisywanie co jest słabe to głupota, i dla każdego "słabe" to pojęcie względne. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 31 Marca 2014 Urana w tym roku kupilem, nie wiedziałem o tym głupim efekcie.... Lepszy był rzymski ogień 20 strzałów a nie wyrzutnia za 25zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi