JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 23 Października 2010 Glosujcie tu na najgorsze artykuly podane w tytule. Prosze o madre odpowiedzi. Glosujcie najlepiej w ten sposob:Najgorsza petarda- Widow Maker(Jorge)Najgorzy mozdzierz-...Najgorszy artykul rozny-...Najgorszy rzymiak-...Najgorsza fontanna-...Kolejnosc niewazna.Co jakis czas bede zliczal i przedstawial wyniki(pomysl hl1030) Cytuj
Misiek4242 1 Opublikowano 23 Października 2010 Najgorsze fajerwerki to niewypały... A tak na serio to jeszcze jestem zbyt mało doswiadczony zeby tak to oceniac. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 23 Października 2010 Najgorszy moździerz-puma z komety Zdecydowanie sie nie zgadzam. W tamtym roku mial swietne efekty. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 23 Października 2010 Na moim kanale yt możesz zobaczyć sobie efekt zeszłorocznej pumy. Ten moździerz jest beznadziejny a eksplozje takie jak w voodoo. Poza tym każdy ma chyba prawo wyrazić swoją opinie a moja jest właśnie taka. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 23 Października 2010 Na moim kanale yt możesz zobaczyć sobie efekt zeszłorocznej pumy. Ten moździerz jest beznadziejny a eksplozje takie jak w voodoo. Poza tym każdy ma chyba prawo wyrazić swoją opinie a moja jest właśnie taka. Jaki jest twoj kanal YT?Masz racje, kazdy ma prawo wyrazania wlasnej opinni, dlatego tez to uczynilem i polecam ten mozdzierz. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 23 Października 2010 Wystarczy ze klikniesz na mój nick i w profilu mój kanał jest podany żeby nie robić off topu: w tym roku widowmakery jorga są bardzo słabe. Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 23 Października 2010 Capensis dobrze wiedzieć o tych wm bo miałem zamiar przynajmniej 10 paczek kupić będę musiał od kogoś innego zawinąćEdit: no ja właśnie od jorga jeszcze ich nigdy nie miałem only Hestia Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 23 Października 2010 Wystarczy ze klikniesz na mój nick i w profilu mój kanał jest podany żeby nie robić off topu: w tym roku widowmakery jorga są bardzo słabe. No tak, zapomnialem o tym. Co do WidowMakerow z Jorge, to mialem je raz i byly bardzo slabe, wiec nie kupuje ich od tamtej pory. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 23 Października 2010 Najgorsze petardy,z z zestawu Mistrzowie Ognia huk miały bardzo słaby.Najgorsze rakiety R7SM Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Najgorsze petardy,z z zestawu Mistrzowie Ognia huk miały bardzo słaby.Najgorsze rakiety R7SM Rakiety maja wlasny temat zapraszam do niego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi