Witam, Mam już od 2 lat mobilny internet w Erze.Już za miesiąc kończy mi się umowa(nareszcie) i potrzebuję Waszej pomocy,a mianowicie proszę abyście w tym temacie napisali ile płacicie za internet,jakiej jest prędkości oraz w jakiej sieci macie.Jednym słowem potrzebuje szybkiego,niedrogiego internetu stacjonarnego do 50zł.Mile widziane linki do jakiś atrakcyjnych ofert Proszę także się śpieszyc z wypowiedzeniem w temacie,bo umowę obecnego internetu muszę rozwiązac miesiąc wcześniej,czyli pozostało mi tylko kilka dni!Z góry bardzo dziękuje wszystkim za pomoc! Aha,zapomniałem jeszcze dodac że nie posiadam telefonu stacjonarnego,a co za tym idzie czy mogą byc jakieś problemy z podłączeniem?
Pytanie
Arturo :) 14
Witam,
Mam już od 2 lat mobilny internet w Erze.Już za miesiąc kończy mi się umowa(nareszcie) i potrzebuję Waszej pomocy,a mianowicie proszę abyście w tym temacie napisali ile płacicie za internet,jakiej jest prędkości oraz w jakiej sieci macie.Jednym słowem potrzebuje szybkiego,niedrogiego internetu stacjonarnego do 50zł.Mile widziane linki do jakiś atrakcyjnych ofert Proszę także się śpieszyc z wypowiedzeniem w temacie,bo umowę obecnego internetu muszę rozwiązac miesiąc wcześniej,czyli pozostało mi tylko kilka dni!Z góry bardzo dziękuje wszystkim za pomoc! Aha,zapomniałem jeszcze dodac że nie posiadam telefonu stacjonarnego,a co za tym idzie czy mogą byc jakieś problemy z podłączeniem?
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi