fifa127 1 Opublikowano 14 Listopada 2010 PS: Mówił już o tym Veli.Trza napisać że to reklama a nie "Najlepszy film na youtube". Lol to brzmi jak 5 letnie dziecko obejrzało jakiś film i jest z niego zachwycone. To dziecko może namówić rodziców do kupna fajerwerków w sklepie, więc to jest lepsza reklama niż dla dorosłych :)OK będę pisał że to reklama a nie "Najlepszy film na youtube" . Pomysł z zapytaj.com.pl miałem dobry Tylko nie odgapiać EDIT:Jeśli pierwszy na to wpadłeś to przepraszam.
pj.patryk 3 Opublikowano 15 Listopada 2010 Wchodzę dzisiaj rano w statystki filmu i co widzę... http://zapodaj.net/258a960c6dac.jpg.html Sam nie wchodzę w swój film częściej niż raz dziennie a tu wygląda jakbym sam sobie nabił. Czuje się zniesmaczony :o Ciężko mi sobie wyobrazić że ktoś specjalnie klikał w mój film parę razy.. No nic koniec żalenia.. A jak to u Was wygląda?
fifa127 1 Opublikowano 15 Listopada 2010 Tomszak tylko ja spędzam 4 h dziennie na rozsyłaniu linków. Zauważyłem że wyświetlenia u mnie odświeżają co 12 godzin więc się nie dziwcie, że nagle wskoczy mi 200 wyświetleń !!!
Filip 5 Opublikowano 15 Listopada 2010 U mnie to wygląda tak: http://img404.imageshack.us/img404/7089/statyg.pngWszystko good.
kertoip 0 Opublikowano 15 Listopada 2010 U mnie wygląda bardzo dobrze,766, z czego jest 600Unikatowych
pj.patryk 3 Opublikowano 15 Listopada 2010 U mnie to wygląda tak: http://img404.imageshack.us/img404/7089/statyg.pngWszystko good. Ale zaznacz "pokaż unikatowych użytkowników" :rolleyes:
luxor 2 Opublikowano 15 Listopada 2010 Reafen to ma być reklama a nie serial Moda na sukces, za długie to wyszło, komu będzie się chciało oglądać taką długą reklamę
Reafen 0 Opublikowano 15 Listopada 2010 Jeśli ty zrobiłeś i zrobiłeś krótszy to ok, ale ja wolałem zrobić większy, lepszy niz jakieś kawałki, które będą masakrycznie wyglądać.Wolałem skleić coś co będzię miało wygląd. Jeśli film jest ciekawy można go oglądać nawet 10 razy się nie znudzi.
Janusz 0 Opublikowano 15 Listopada 2010 Co nie zmienia faktu, że reklama rafaena wydaje się najładniejsza.
Filip 5 Opublikowano 15 Listopada 2010 PJ.Patryk też mi coś takiego wyskoczyło jak zaznaczyłem unikatowych użytkowników ;/ i to nawet troszke większe od ciebie ;/ Też się kiepsko czuje bo wchodze na moj film 1 raz dziennie czasami sie zdaza ze 2-3 ;/ a wyskoczyło mi takie coś... Boje się że ktoś też wpadł u mnie na pomysł odświeżania filmu jak kolegów poinformowałem że biorę w tym konkursie udział. No ale cóż. Zobaczymy jak to będzie.
luxor 2 Opublikowano 15 Listopada 2010 Nie mówię że reklama Reafena wyszła zła, wręcz przeciwnie, tylko chodzi mi o to że szaremu Kowalskiemu nie będzie chciało się takiej reklamy oglądać do końca
Reafen 0 Opublikowano 15 Listopada 2010 Rozumiem Cię, ale większość osób zrobiła krótsze filmiki, a ja dostałem weny więc musiałem coś dorobić.
capensis 12 Opublikowano 15 Listopada 2010 Reafen, powiem tak: Pokazałeś klasę Chłopie! I nie szkodzi że filmik ma 3 minuty bo jest bardzo ciekawy i można go oglądać parę razy i się nie znudzi. Jak ktoś będzie mówił, że twój filmik jest brzydki nudny itp. to znaczy że ten ktoś Ci zazdrości, bo w rzeczywistości, widać że włożyłeś najwięcej pracy i zaangażowania.Życzę Ci żebyś wygrał.
Reafen 0 Opublikowano 15 Listopada 2010 Dzięki, ale do tego filmu poszły w ruch tutoriale, mogę się przyznać, miesiąc w after effects'ie tylko ;/ I już mam go dość ;DAle trochę tej umiejętności graficznej i jest co oglądać.
Poki 17 Opublikowano 16 Listopada 2010 Po obejrzeniu wszystkich filmów biorących udział w konkursie, chciałbym pogratulować wszystkim autorom zapału i większych lub mniejszych umiejętności w posługiwaniu się programami graficznymi itd. Niestety większa część filmów przypomina bardziej trailery z sylwestra niż reklame. Osobiście słowa uznania w szczególności dla ZIPa i Crispers5'a za zastosowanie podstawowych technik reklam obrazowych, tj. dynamizmu, rzeczowości i czytelnej formy prezentacji.
Reafen 0 Opublikowano 16 Listopada 2010 A ja podziękowań nie dostałem ;/Ale i tak popieram słowa Poki'ego Dopiero teraz zacznie się konkurencja o odwiedziny
Reafen 0 Opublikowano 16 Listopada 2010 Te wizyty na youtube będą liczone tylko z Polski ? czy z wszystkich krajów ?i drugie pytanie, czy będą sprawdzane w statystykach insight ?Bo by się to przydało
luxor 2 Opublikowano 16 Listopada 2010 1. Wizyty liczone będą TYLKO z Polski.2. Brane będą pod uwagę statystyki insight.
Filip 5 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ludzie mam problem. Patrze na staty insight i... tak jakby ktoś caly czas co 3 minuty odświeżał... Pasek unikatowych użytkowników idzie cały czas równo nad żołtym paskiem ( Pomocy!!!http://img594.imageshack.us/img594/1853/staty1y.pngEdit@Wyskoczyło mi jeszcze jakaś taka górka... bardzo wysoka. Ja sobie nie nabijam wyświetleń!!!
Rekomendowane odpowiedzi