Skocz do zawartości

KONKURS FILMOWY fajerwerkimarket.pl oraz forumfajerwerki.pl [zgłoszenia, komentarze, uwagi]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już sam nie wiem. Czytałem na jednym forum że odblokowują po 3 miechach :P

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie możliwe że mi zablokowali, bo do nikogo nie pisałem żeby mi "klikali" ....
JEST !!! Ufff... Widzę że dopiero po 3 dniach o północy "u popularnych filmików wyświetlenia się odświeżają !

Opublikowano

Nie wiem czy licznik się zawiesza po 300 wyświetleniach czy coś ale w Insight cały czas mi wyświetlenia rosną :D

Opublikowano

Czyli ci zablokowali, i odblokują za pewien czas :D

Jeśli wyniki miały by być 31 to cienko, bo 1 grudnia niektórym się załadują wyświetlenia, więc chyba 1 będą wyniki ?

Opublikowano

Czyli ci zablokowali, i odblokują za pewien czas :D

Jeśli wyniki miały by być 31 to cienko, bo 1 grudnia niektórym się załadują wyświetlenia, więc chyba 1 będą wyniki ?

Ja w Inight mam 289 wyświetleń czyli jakiś za przeproszeniem gnój mi nabił :(
A tak poza tym to listopad ma 30 dni chyba nie xDDDD :D
Opublikowano

Teraz to się walka zacznie :P Ale mi sie nie chce juz za bardzo rozsylac... Chyba pozostawie to losowi :)

Opublikowano

Statystyki Insight się nie liczą.Unikatowe wyświetlenia to wyświetlenia użytkowników nie zalogowanych na youtube, a te zielone to wyświetlenia zalogowanych.Testowałem to.

EDIT@
Tryna.Jak widze na komentarze to 3/4 twych komentarzy jest po angielsku. Pamiętaj że wyświetlenia liczą się tylko z polski :o

Opublikowano

Statystyki Insight się nie liczą.Unikatowe wyświetlenia to wyświetlenia użytkowników nie zalogowanych na youtube, a te zielone to wyświetlenia zalogowanych.Testowałem to.

EDIT@
Tryna.Jak widze na komentarze to 3/4 twych komentarzy jest po angielsku. Pamiętaj że wyświetlenia liczą się tylko z polski :o

Nie jest to nigdzie w regulaminie napisane.
Opublikowano

Właśnie:D a odwiedzin z Polski i tak mam najwiecej bo teraz 290 a z 10-20 jest z innych krajów.

Opublikowano

tomszak było o tym pisane że liczą się wejścia tylko z Polski :P

Opublikowano

dużej różnicy mi to nie robi :)

Opublikowano

Fajerwerkimarket.pl sprzedaje tylko na obszarze Polski, czyli reklama musi być dla polaków i żeby to oni film oglądali.
Dlatego z pozostałych krajów się nie liczy tylko z Polski.

Opublikowano

Fajerwerkimarket.pl sprzedaje tylko na obszarze Polski, czyli reklama musi być dla polaków i żeby to oni film oglądali.
Dlatego z pozostałych krajów się nie liczy tylko z Polski.

Ja to rozumiem, ale nie ma tego w regulaminie :)
Opublikowano

Ja to rozumiem, ale nie ma tego w regulaminie :)

Tomszak ale zrozum, że sklep fajerwerkimarket.pl nie sprzedaje po za granice Polski, więc każdy wie, że z za granicy wyświetlenia się nie liczą.
A zresztą taki np: Niemiec przyjedzie do Polski po fajerwerki bo mu się opłaci :) No ale komu by się chciało tyle jechać, więcej by za paliwo zapłacił.
Opublikowano

Słuchajcie, co mam zrobić, bo ktoś mi chyba nabija złośliwie wyświetlenia np: z dnia na dzień po dwieście ileś potem kilka dni przerwy i znowu :( ktoś chce mnie na chama zdyskwalifikować, tak się nie robi

Opublikowano

To nie chodzi ze ktoś ci nabija, po prostu twój film jest oglądany i wyświetlenia nabijają ci się gdzieś o północy, ja również tak mam.
Jeśli nie zablokowali ci wyświetleń pod filmem to nie masz się o co bać ;p

Opublikowano

Tak jak mówi Reafen. A Jeśli chodzi ci o Statystyki Insight, to one się nie liczą już chyba.

Opublikowano

Coś to u mnie z tymi wyświetleniami dziwnie jest po trzech dniach w ogóle nie podniosła się linia na diagramie. Nie mam pojęcia o co chodzi. Na pewno nikt mi nie nabija wyświetleń, więc nie wiem dlaczego tak jest ! Może mój filmik jest tak zwany "popularny" i co dłuższy czas się odświeża ?

Opublikowano

fifa127 nie przejmuj się, te wykresy coś wariują xD

Opublikowano

mi wreszcie wyświetlenia się ruszyły :D

Opublikowano

Tak to już jest z YT, zobaczymy jak organizatorzy rozstrzygną ten konkurs.

Opublikowano

nie wiem na razie szeroko reklamuje mój filmik, choć pewnie straciłem z 1200 wejść :(

Opublikowano

Nic nie straciłeś ... Jeśli był zablokowany czy coś to i tak ci nie usuną wizyt ;p
Nie kombinuj :D

Opublikowano

to jak to jest możliwe że przez 3 dni nikt nie wszedł jak jak kumplom kazałem wbijać i mieli swoim kumplom rozsyłać..

Opublikowano

Filmik zablokowany .
Nic innego nie jest możliwe, nie uzywaj proxy ani zadnych surfbarów, clickerów itd...
Nie ma innego wyjaśnienia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...