piter2599 5 Opublikowano 24 Października 2010 Witam,jakiej przeglądarki używacie ? Ja na komputerze stacjonarnym używam Mozilla Firefox 4.0, a na laptopie Internet Explorer Pozdro Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 24 Października 2010 Witam,jakiej przeglądarki używacie ?Ja na komputerze stacjonarnym używam Mozilla Firefox lub Google Chrome a na laptopie Internet Explorer Pozdro Wielu. Opera, Firefox, Safari, IE, Chrome. Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 24 Października 2010 Firefox 3.6.11IE nigdy przenigdy (strasznie wolna i irytująca w działaniu) Cytuj
piter2599 5 Autor Opublikowano 24 Października 2010 Firefox 3.6.11IE nigdy przenigdy (strasznie wolna i irytująca w działaniu) Ja IE używam tylko jak biorę ze sobą laptopa xD Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 24 Października 2010 Ja używam Internet Explorer 8. Od zawsze używam IE 8. I wiem, że offtopowe pytanie: ale czy ktoś też ma, że otwierając parę postów w nowych kartach, automatycznie wylogowuje się z forum? Niestety mnie to trapi a na sb odp. nie dostałem. Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 24 Października 2010 Ja Używam Opery,macieek95 wyczyść cookie może coś pomoże Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 25 Października 2010 wczesniej mozilla,jak zaczalem korzystac z Chrome tak z mozilli juz zrezygnowalem Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 25 Października 2010 Nie wiem czemu ma to służyć , ale chyba nabijaniu postów.Ja korzystam z Firefox 3.6.10 I Opera 10.63 Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 25 Października 2010 Nie wiem czemu ma to służyć , ale chyba nabijaniu postów.Ja korzystam z Firefox 3.6.10 I Opera 10.63 Jak sama nazwa dzialu wskazuje - "Wolna dyskusja, off topic". Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 25 Października 2010 Najwyżej ktoś nabije sobie 1 czy 2. Dużo nie zmieni w ocenie ogólnej forumowicza, np. jako postrzegają go i jego wypowiedzi inni userzy. A ja po problemach z tym forum na IE8, tylko dla naszego forum ściągnąłem i używam do wchodzenia na forum Google Chrome. Ale IE8 nadal używam głównie. Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 8 Listopada 2010 Kiedyś używałem Google Chrome, ale niektóre strony nie wyświetla tylko sam kod, teraz uzywam Opery i jest ok. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 9 Listopada 2010 Od zawsze IE i tak zostanie. Jestem z niej zadowolony w 1oo%. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja mozille firefox, opere, google chrome, safari wszystko poza IE... bardzo niskie wsparcie HTML i pełno błędów... przy tworzeniu stron zawsze są z nią problemu i wiele stron nadal nie jest w 100% kompatybilne z tym czymś polecam google chrome błyskawiczna przeglądarka i idealna na wolniejszy internet Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 9 Listopada 2010 Do stronek Opera, a do grania (Darkorbit) Firefoxa. Firefox jest chyba najlepsza, bo często następują autoaktualizacje i bardzo szybko otwieraja strony. Opera trochę gorsza, ale jestem przyzwyczajony do stronek szybkiego wyboru . Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 9 Listopada 2010 Od zawsze mozilla firefox... bywały czasy z google chrome jednak one dawno i bardzo szybko minęły Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 9 Listopada 2010 Firefox. Używałem już kilku przeglądarek i jakoś nie mogę się z nim rozstać. :rolleyes: Cytuj
capensis 12 Opublikowano 11 Listopada 2010 Tylko i wyłącznie Firefox, ostatnio po przejściu na Mac'a również Safari Cytuj
mantis 433 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Google ChromeKiedyś: Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi