dawolf 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ja na netbooku używam głównie chrome,a na stacjonarnym firefox.Ogólnie chrome jest szybsza do takiego przeglądania stronek,a firefox mam masę bajerów Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 17 Maja 2011 Firefox, Arora, Seamonkey. Od kilku dni do gromadki przeglądarek dołączyła linuxowa wersja Google Chrome i w sumie fajnie śmiga Szczególnie podoba mi się wąski pasek narzędzi który ogranicza się jedynie do... paska adresu Cytuj
chmiel642 0 Opublikowano 18 Maja 2011 Ja aktualnie używam Opere jest nawet szybka i bardziej przypadła mi do gustu od innych Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja kiedyś używałem przeglądarki Safari , Ale teraz używam Google Chrome Cytuj
Maciej Borkowski 0 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Na początku używałem Internet Explorera, z tego powodu, że innej przeglądarki nie było :blush:/> Kiedy Firefox ugruntował swoją pozycję, zacząłem z niego korzystać i trwało to przez długie lata. Jakiś rok temu, przy zakupie netbook'a, znów wróciłem do IE, bo przeglądarka od Mozilli straciła swoją świeżość, z kolei Explorer jest dobrze przykrojony do małych ekranów. Jako drugiej używam Maxthon Cloud Browser, która jest zintegrowana vortalem gamingowym! Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja używam google chrome, ale na wypadek jakby coś na niej nie działało mam mozille Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja mam na własnym google chrome a rodzice też tylko że dodatkowo mozilla firefox ale chrome spisuje się najlepiej. Miałem kiedyś IE ale komp się spalił jakiś rok temu to wszystko się zmieniło. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja po raz pierwszy w życiu, zmuszony wzrastającą problematyką z obsługą stron poprzez IE8 wgrałem Pale Moona, z którego jestem bardzo zadowolony i korzystam do dziś. Cytuj
Minionek 0 Opublikowano 19 Października 2015 Ja w pracy chroma, ponieważ ma dużo przydatnych wtyczek. A w domu firefoxa - nie wiem czemu, ale jakoś go lubie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Listopada 2023 Na komputerze: Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Brave, Opera GX - każda przeglądarka do innych celów, mająca otwarty inny startowy (ostatnio przeglądany) pakiet stron internetowych. Na telefonie: Safari, Google Chrome. Niestety ostatnio zauważyłem, że psuje się scrollowanie facebooka w Operze, więc przynajmniej facebooka muszę zacząć używać na innej przeglądarce... Plusem jednak Opery jest to, że działa mi tam OLX i różne strony internetowe do ściągania filmów z YouTuba. Update [2023-12-08]: musiałem z powrotem przerzucić się z Opery na Google Chrome w przypadku OLX, bo na Operze nie uploaduje zdjęć przy tworzeniu oferty sprzedaży. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi