Witam Dobra nie ważne. W tym roku wydam troche wiecej niz w ostatnim, ale i tak bedzie rabat z okazji wspólnego kupowania wiec i tak wielkiej roznicy nie ma . W tamtym roku ostrzegaliście mnie przed rakietami, bo za dużo kupiłem . No fakt troche kiepskie efekty były, szczególnie festivala. No więc teraz tak myślę, że bym chciał mie 70% wyrzutni, 20%rakiet 10% jakichś petardek czy tam innych . Na pewno wyrzutnie kątowe sie przydadzą. W tamty m roku miałem taką od jorge, ok. 40zł kosztowała. Znaczy bez lania wody to w stuffie chcialbym miec pare kątówek, wyrzutnie z efektem fish, horsetail, waterfall, albo coś w tym stylu, zę efekt powoli zanika. No i oczywiście jakąś jedną finałową, która trwa powyżej minuty, połtorej. Ostatnio mialem takąz triplexa. Super miodzio była. No i jakieś tam pierdółki, zeby wyszło(bez rabatu) ok. 750zł-800zł Z góry dzięki.
Pytanie
pokepim 0
Witam
Dobra nie ważne. W tym roku wydam troche wiecej niz w ostatnim, ale i tak bedzie rabat z okazji wspólnego kupowania wiec i tak wielkiej roznicy nie ma .
W tamtym roku ostrzegaliście mnie przed rakietami, bo za dużo kupiłem . No fakt troche kiepskie efekty były, szczególnie festivala. No więc teraz tak myślę, że bym chciał mie 70% wyrzutni, 20%rakiet 10% jakichś petardek czy tam innych . Na pewno wyrzutnie kątowe sie przydadzą. W tamty m roku miałem taką od jorge, ok. 40zł kosztowała.
Znaczy bez lania wody to w stuffie chcialbym miec pare kątówek, wyrzutnie z efektem fish, horsetail, waterfall, albo coś w tym stylu, zę efekt powoli zanika. No i oczywiście jakąś jedną finałową, która trwa powyżej minuty, połtorej. Ostatnio mialem takąz triplexa. Super miodzio była. No i jakieś tam pierdółki, zeby wyszło(bez rabatu) ok. 750zł-800zł
Z góry dzięki.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi