Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja planuję zrobić mega wyrzutnię około 125 pocisków plus cztery fontanny, trzy moździerze, kilka rzymskich ogni i cztery rakiety. Taki mini pokaz . No tak ale jak zrobisz taką wyrzutnie to jak będziesz wkładać i odpalać szelki od moździerzy jak tam już wszystko będzie się paliło (poparzy paluszki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja planuję zrobić mega wyrzutnię około 125 pocisków plus cztery fontanny, trzy moździerze, kilka rzymskich ogni i cztery rakiety. Taki mini pokaz . No tak ale jak zrobisz taką wyrzutnie to jak będziesz wkładać i odpalać szelki od moździerzy jak tam już wszystko będzie się paliło (poparzy paluszki) Nic nie będę wkładać, wszystko już będzie włożone i połączone lontem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 40 zimnych ogni:http://www.sendspace.pl/file/9eZBrJ3o/Zwróćcie uwagę intensywność świecenia fioletowego paska - to było bardzo jasne ... i co dziwne zapaliło się od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 He, wyobrażam se że było jasne Zobacz se np. na ten filmik http://pl.youtube.com/watch?v=Jr0i0qg74hI To było pewnie dopiero jasne :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Master 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 a ja wymyśliłem, żeby rozsadzić bałwana :grin: ale po sylwestrze został mi tylko 1 korsarz. Postanowiłem spróbować więc włożyłem w środek bałwana, ale pierdykneło i tylko długo wydobywał się dym na zewnątrz :twisted: ktoś wie ile by trzeba było w niego włożyć korsarzy, albo achtungów, żeby go rozsadzić :?: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zależy jak duży bałwanek :mrgreen: Ale jak sporawy to nie cackać sie korsarzami tylko walnąć Achtunga i już Ja kiedyś wysadziłem głowe bałwanowi 1 korsarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Master 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 ok :mrgreen: następnym razem wysadze go achtungiem :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Możesz spróbować big piratką najpierw;] też se raczej poradzi z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Moja propozycja zabawy: "Water Bomb" Dowolny typ petardy draskowej obciążam np. plasteliną, zapalam i jak siarka się wypali wrzucam do wody - powstaje fajny efekt podwodnego błysku z charakterystycznym dźwiękiem i dymem wydobywającym się z wody. Najlepszy efekt uzyskuje się w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Też to robie, ale ja niczym nie obciążam, normalnie wpada do wody Ale racja, fajny błysk i dźwięk jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 To jeszcze ja wymyśliłem też coś takiego :Bierzemy butelke po najmniejszej vódcei dajemy tam picolasa i tylko nakładamy zakrentke z butelki . Próbowałem to pół godziny temu efekt : zakrenka leci z zawrotną prędkością na jakieś 10 - 15 metrów . Nie piszczie tu , że to niebezpieczne bo pikuś przecież butelki nie rozsadzi :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Nie piszczie tu , że to niebezpieczne bo pikuś przecież butelki nie rozsadzi :roll: I tu się Tele mylisz. Jak byłem młodszy (czytaj głupszy) też się butelkami bawiłem no i niektóre rozsadzało, a mojemu kumplowi rączki kiedyś taka butelka pokaleczyła : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Owszem, pikuś może rozsadzić butelkę. Ja na balkonie miałem butelkę po szampanie i wsadziłem do niej pikusia i bach rozdupcyło butelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ms. Pompka 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Mój kolega wstecz myślący opatentował taki głupi wynalazek skleja 10 tekturowych kartek (twardych) tak rzeby powstała rurka bierze "gwizdka" i wkłada do tej rurki podnosi to na bark (taj jak żołnież bazooke) podpala i celue np w tarcze (strzelniczą) :lol: nawet fajnie to wygląda jak gwizdek wylatuje z tej rurki ja nawet 1 raz spróbowałem tylko trzeba odpowiednio ustawić rurkę bo isk mogą poparzyć szyję i plecy :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Nie piszczie tu , że to niebezpieczne bo pikuś przecież butelki nie rozsadzi :roll: I tu się Tele mylisz. Jak byłem młodszy (czytaj głupszy) też się butelkami bawiłem no i niektóre rozsadzało, a mojemu kumplowi rączki kiedyś taka butelka pokaleczyła : Mi jakoś nie kaleczy . Używam pikolaków ze śmieszka i butelki nierozsadziło. I nie jestem na tyle głupi ( nie , żebyś Ty był ) aby to w rękach trzymać tylko kłade to na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 A czy ja gdzieś napisałem, że to ktoś w ręce trzymał :?: Po prostu, pikolaki to do siebie maja, że niektóre zaraz po potarciu wybuchają i tak miał właśnie mój kupel, nawet dobrze do butelki nie wpadło a tu bum! i odłamki mu po łapach poleciały. A w ogóle tylko ktoś bez wyobraźni wkłada materiał piro do szklanego pojemnika. A jak chcesz się butelkami bawić to sobie weź PETa nalej wody i wrzuć tam obciążoną petardę masz fajny efekt bez ryzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Hmm to może w ziemi zakopać , żeby tylko troszke wystawała . A zakrentka i tak poleci . sprawdze to . Zakope butelke do ziemi i wsadze do niej Big craker'a . Jak odłamki wywali to KONIEC Z ZABAWAMI ZE SZKŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 A ja miałem picolaki z Jorge i one sa ciut silniejsze. I poza tym ta butelka stała 2 dni na mrozie więc może dlatego pękła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kometa 0 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 ja nie bawie sie z buteikami (po wybuchu pikolaka w butelce rozsadziło ją i kolega dostał w noge ) ledwo co doszedł do domu wole włożyć pikolaka do krutkiej metalowej rurki i przykryc kapslem czy czym kolwiek .Kapsel poleci i nie ma zagrożenia że ktoś dostanie szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiq 0 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Petarda Achtung (6sztuk) & Mniejsze Petardy Hestia (12sztuk)6 sztuk petard achtung połączonych ze sobą lontem 10m/s do tego także mniejsze ładunki firmy hestia 12 sztukŁadunkiChcesz zobaczyć film z wybuchy tych petard? KLIKNIJPetarda Super Piccolo (50sztuk)50 sztuk petard połączonych lontem.niestety z nie wiadomych nam przyczyn część petard nie wybucha.ŁadunekChcesz zobaczyć film z wybuchu tej petardy? KLIKNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Już to gdzieś widziałem... temat chyba szybko w koszu wylądował :???: Duże marnotrawstwo lontu a efekt mizerny. A co do filmiku to kiepska jakość oj kiepska :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Po co ci jakość? to petarda, bez efektu. Petardy niema po co filmować kamerą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiq 0 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Już to gdzieś widziałem... temat chyba szybko w koszu wylądował :???: Duże marnotrawstwo lontu a efekt mizerny lontu mamy pod dostatkiem i kasy na kupowanie go mam jeszcze więcej, więc taką uwagę zachowaj dla siebie A co do filmiku to kiepska jakość oj kiepska film nagrywany przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Master 0 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 tak ten filmik był jeszcze na innym forum... no, ale z nudów można się pobawić w takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kometa 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Tak jak jusz muwiłem nie opłaca sie robić czegoś takiego bo po pierwszym strzale połowe petard rozrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi