Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Co z tego że palą się wolno??Palą się w wysokiej temperaturze.... a chyba nikt nie będzie kopał w zmarzniętej ziemi żeby zakopać całą butelkę :???: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 On mówił o piasku. Nie wiedziałem że piasek zamarza :lol:Jakby się oddalił na dużą odległość to nic by mu się nie stało. Pomysł jest zły dlatego że zimne ognie szybko by się spaliły. I efekt nie byłby jakiś bardzo dobry.Lepiej zainwestować w wulkanik za 2 zł i cieszyć się lepszymi efektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 A co myślicie o takim pomyśle :wziąć 60 zimnych ogni pokruszyć i wsypać do szklanej buteleczki potem buteleczkę przysypać na około pisakiem i podpalić za pomocą zimnego ognia? Do szklanej bym nie ryzykował, lepiej zrobić dobre tekturowe mocne opakowanie A co z tego wyjdzie? Pewnie coś takiego - http://pl.youtube.com/watch?v=6Ay6VFAzA0U&...re=channel_pageKrótkie, ale efekt w miare. Jeśli masz sporo zimnych ogni a nie masz co z nimi zrobić to rób takie cuś Ale wg mnie lepiej takie coś robić w lato, jak sie nudzisz Przed sylwkiem kupić lepiej jakiś tani mały wulkanik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowatek 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 o kamil ja tez tak robiłem tlyko nie z 10 paczek a z 2 ;p i jak pod koncowke filmiku ostatni wulkanik tez mo tak sie wolno rozpalał i nagle wybuchł ;] rozerwało go ;/ nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Panowie, koniec tej dyskusji.Kamil już napisał, że robicie zbędny off topic, ale jak widać nie dotarło to do Was. Jeszcze raz coś takiego się powtórzy, a Urich otrzyma ostrzeżenie - po co pytasz w tym temacie o takie rzeczy, skoro odbiega to od tematu dyskusji? Miałem już wpisywać, ale dam jeszcze jedną szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip11 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Tak jak obiecałem podaje link do filmiku świecy dymnej:http://pl.youtube.com/watch?v=VhcfR1sZrGY&fmt=18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik0703 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja mam taki pomysł niebezpieczny ale jaki efekt!!! Więc bierzemy rakietkę bez efektu albo jak ma jakiś slaby efekt to otwieramy czubek i wysypujemy proch. Nalewamy do woreczka troszeczkę benzynki (20ml). Wkładamy lont i wiążemy nitką tak żeby nie ciekło. Przyklejamy do korpusu rakietki taśmą klejącą i uważamy aby nie zrobić dziury w woreczku.Uwaga każdy robi to na własna odpowiedzialność!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Moim zdaniem jest to durnota. Przecież dodatkowo obciążona rakieta może nie wznieść sięna odpowiednią wysokość, albo znacznie zmienić tor lotu. Moim zdaniem jest to niebezpieczne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nalewamy do woreczka troszeczkę benzynki (20ml) Hmm no to powodzenia. Benzyna przetopi ci woreczek w oka mgnieniu tak samo kubeczek plastikowy i tak dalej... ew. możesz spróbować w jajku z kinder niespodzianki (xD) ale to i tak jest wg. mnie nie opłacalne wysiłku. Na pewno efektem nie będzie jakaś efektywna kula ognia na niebie. (jeśli ci o to chodziło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Przetopi woreczek?Pierwsze słysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 tak przetopi bo torebka jest cienka, a benzyna wchodzi w reakcje ze składnikami i roztapia torebkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mi się to nie zadżyło nigdy ale zależy od tworzywa z jakiego taki woreczek jest zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Właśnie znalazłem na youtube polecam jest ubaw heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2Pac4life 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Właśnie znalazłem na youtube polecam jest ubaw heh To jest świetne!!! Ja nadal mam z tego ubaw! :lol:[ Dodano: 2009-12-30, 14:27 ]A ja zrobiłem mini "granat"korpus zrobiłem z rolki od papieru toaletowego i taśmy malarskiejw środek korpusu wsypałem kulki od pistoletu xPw kulki wsadziłem petarde FP3(tą nową) lontem do góryobkleiłem taśmą tak że został tylko lont ) :twisted: tu fotka: http://img519.imageshack.us/i/sdc12687.jpg/już odpaliłem ;p huk niesamowity!!!! znalazłem tylko jedną kulkę ..... więcej już nie było xDFILMIK :http://www.fileimport.com/e1f2sxx8d8ru/SDC12689.AVI.htmlNiestety w filmiku wogole nie słychać wybuchu... nie wiem czemu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wczoraj zrobiłem takie coś:... miałem za dużo rzymskich ogni i tak; nalałem wody do dużej (2l) butelki po sprite. Doczepiłem do butelki rzymskie ognie, połączyłem je jednym lontem i wyszłą taka a'la wyrzutnia rzymskich ogni EDIT:Jeszcze inny pomysł to taki: kupiłem kiepskie zimne ognie (z lidla) wkurzyłem się bo aż 10 paczek, 8 mi zostało, z każdej paczi wyjąłem wszystkie ułożyłem w taki jeden duży, poskręcałem końcówki te do trzymania i góre skleiłem taśmą.....Po testach: :arrow: A'la wyrzutnia rzymskic ognia fajna była, bo po jednym zbyt monotonnie. :arrow: Jeśli chodzi o "Mega Zimne Ognie" tzw. "Grubasy" (Nazwa zastrzeżona przez Macieek95) to efekt oślepiający. Od jednego wszystkie sę odpaliły i przez to że były blisko siebie ustawione to prawie na całą długość w czasie 3s się zapaliły. I na troche miałem "zamglone oczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin09 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja biore pustą rure od Bazooki wkładam podpaloną piszczałke na ramie i wszytskim po domach z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadymiarz 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja widziałem ja koles przyklejał achtunga do rakiety :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrozak 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja sie bawie małymi rakietkami,ustawiam tarcze pozniej odpalam rakietkę i celuje w tarcze:P nazywam to panzerfaustem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja dzień w dzień coś komponuję wczorajhttp://arturo.sys-com.pl/watch/A_np dzisiajhttp://arturo.sys-com.pl/watch/A_new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaFireworkS 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dzisiaj z kum plem przykleiliśmy FP3 New do farby czarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 tutaj macie kilka filmików z moich(naszych ) zabaw http://www.youtube.com/user/Marek6667890#p/a/u/0/zjOedbvTx1o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja się bawię w demolkę. Niszczę pudełka po serkach, puszki, wsadzam petardy w błoto itd. itp. etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Garnek do góry: A więc bierzemy, np FP3 bo to jedna z mocniejszych hukowców i garnek.Odpalamy FP3 i garnek kładziemy na niej po wybuchu petardy garnek leci wysoko go góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Garnek do góry: A więc bierzemy, np FP3 bo to jedna z mocniejszych hukowców i garnek.Odpalamy FP3 i garnek kładziemy na niej po wybuchu petardy garnek leci wysoko go góry. Też tak robię Ktoś na YT pod takim filmikiem napisał "mamy rakiety na amerykanów" xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Moje zabawy to takie: -biorę jakąś grubszą plastikową rurkę co ma około 1m przywiązuję do płotu w ogrodzie oczywiście i wkładam do tej rury Whristlinga moon travelesa -druga zabawa to taka że rozwalam bałwany czy coś podobnego... no i to by było tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi