Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Okazja - 6. urodziny Centrum Handlowego ArkadiaMiejsce - CH Arkadia w WarszawieGodzina - 20.00Wykonawca - SurexDługość pokazu - 6:30min.Link do obejrzenia filmu na YouTube - Z okazji szóstych urodzin Arkadii firma Surex po raz kolejny uraczyła gości centrum pokazem sztucznych ogni w połączeniu z muzyką. Rozpiętość pokazu robiła naprawdę duże wrażenie. Fajerwerki były odpalane z trzech stanowisk na dachu centrum handlowego i żeby objąć wzrokiem wszystkie efekty trzeba było odejść dość daleko, co wiązało się z możliwością niesłyszenia podkładu muzycznego. Widowisko składało się z dwóch części, więc w czasie trwania pokazu mogliśmy podziwiać "mały finał".Firma z Bielska-Białej zaprezentowała nam głównie sprawdzone efekty zarówno bomb jak i wyrzutni. Całość idelanie dopełniały wachlarze, które w pewnym momencie pokazu tak jakby "wędrowały" po dachu budynku w takt muzyki z lewej strony do prawej.Ostatnie pół minuty to oczywiście wspaniały obraz stworzony złotymi efektami bomb i wyrzutni, ale ostateczny finał z masą efektów salute na pewno zrobił na zgromadzonych ogromne wrażenie. Mnie jednak finał nie zaskoczył, bo raczej byłem pewny jakiego zakończenia w wykonaniu Surexa mogę się spodziewać.Widowisko Surexa jak zawsze było przygotowane profesjonalnie z dopracowanymi szczegółami, jednak tak naprawdę nie było jakiegoś momentu zaskoczenia, takiego "ach!" - i tego mi zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Bartosz, ścisły finał chyba musiał wywołać przysłowiowe "achy" wśród publiczności W tym roku w repertuarze Surexa przeważają spokojne, nastrojowe kompozycje, co stanowi przeciwwagę dla widowisk lat poprzednich, które cechowały się większą dynamiką. Gdybym mógł słyszeć całość podkładu, to z pewnością pokaz wywarłby na mnie jeszcze większe wrażenie. Tutaj w skupieniu się w całości na podziwianiu widowiska trochę przeszkadzał ruch uliczny oraz inne źródła świateł. Na końcu widziałem baterie Efektu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Na prośbę firka wrzucam jego fotki z tego pokazu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi