Pyro man 0 Opublikowano 27 Października 2007 Nie wiecie czy w tym roku Festival będzie w Tesco? Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 27 Października 2007 Tego nie wie nikt. Podejrzewam, że znowu może sie pojawić ten zestaw w Tesco ale pewnie już po wyższej cenie niż w ubiegłym roku. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Października 2007 Tego nie wie nikt. Podejrzewam, że znowu może sie pojawić ten zestaw w Tesco ale pewnie już po wyższej cenie niż w ubiegłym roku. ale wydaje mi się, że znowu zejdą do ceny hurtowej tuż przed samym sylwkiem. Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 27 Października 2007 Jak za wyższą to nie dobrze mam juz wszystko mniej wiecej wyliczone, tak wiec trzeba bedzie fundusz powiększyć A ile może kosztować po podwyżce?? [ Dodano: 2007-10-29, 21:53 ]Nikt nie wie?? ^.......................^.......................^ Cytuj
chris 0 Opublikowano 31 Października 2007 Prawdopodobnie będzie w TESCO. Cena zapewne będzie oscylowac w granicy 90-100. Straszne ździerstwo... Tak jak za Morfeusze 40zł... :???: Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 31 Października 2007 W zeszłym roku kupowałem za 70 zł, wiec i w tym nie bedzie tak źle chyba : Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 3 Listopada 2007 pewnie bedzie na poczatku drogi ten zestaw a po pewnym czasie bedzie tanszy na sam koniec przed sylwkiem napewno go puszcza po niskiej cenie zeby sprzedac Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 20 Listopada 2007 W tym roku inwestuję w festivala.Za cenę 65zł dostajemy :6 bliżej niezidentyfikowanych rakiet o dużym kalibrze , 2 jupitery , 3 voodoo , 3 speed 4 + rurka do strzelania.Większość rakiet ma efekt piękny , ale tych 6 największych , prawdopodobnie ma efekt jak Meteor regn , czyli taki sobie , w każdym bądź razie warto. Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 24 Listopada 2007 Może ktoś dokładnie określić jakie rakiety wchodzą w skład tego zestawu, chodzi mi o ich nazwy :mrgreen: z góry dziękuję... Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Listopada 2007 Takie rakiety wchodzą w skład tego zestawu:3 rakiety voo doo2 rakiety apollo2 rakiety meteor regn2 rakiety speed 42 rakiety Jupiter2 rakiety Morfeuszi jeszcze jedna rakiety chyba dragon rockets czy coś w tym stylu Cytuj
saper 0 Opublikowano 24 Listopada 2007 Może ktoś dokładnie określić jakie rakiety wchodzą w skład tego zestawu, chodzi mi o ich nazwy :mrgreen: z góry dziękuję... http://www.fireworks.com.pl/index.php?go=ja048 Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 24 Listopada 2007 Dzięki ZiomkiTo już teraz sam nie wiem bo w planie miałem zamiar kupić:JR25 Exclusive ColectionJR10 Top 103775 VooDooJR24 Speed IVi teraz jak tak patrze na tez zestaw to sie zastanawiam czy nie będzie on lepszą alternatywą w stosunku do tego co miałem w planie.Co o tym myślicie :?: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 24 Listopada 2007 Słuchaj , kup ten zestaw , jak coś kasy zostanie , to zainwestuj w thundery (19zł). Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 ja oficjalnie ich nie miałem ale jeszcze troche pamietam jak mój sąsiad strzelał nimi na sylwestra 2005/2006 efekty piorunujące za rok je może kupie :mrgreen: Cytuj
Dako 1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 kameleon morze to jest głębokie i szerokie.Ja w tym roku inwestuje w 2 takie zestawiki mam nadzieję że efekty będą extra ^^ Cytuj
Gość rakieta Opublikowano 11 Grudnia 2007 U mnie ten zestaw kosztuje 120zł tylko była promocja do niedzieli i kupiłem go za 60zł Cytuj
Gość rakieta Opublikowano 11 Grudnia 2007 W łodzi pod leclerkiem lecz już po promocji i jest za 120zł :roll: :evil: Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Festival, może będzie w Tesco :mrgreen: To już zależy od konkretnego sklepu. Cytuj
milan07 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 U mnie jest on za 100zł. Festivala mam w planach ale się wstrzymam narazie bo w Tesco może będzie. Cytuj
DragsteR. 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 U mnie jest on za 100zł. Festivala mam w planach ale się wstrzymam narazie bo w Tesco może będzie. U mnie też za 100, poczekamy może w Tesco będzie.. A takie pytanko mam bo ja naliczyłem w nim 14 rakiet a nie 15 :?: Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 14 Grudnia 2007 A takie pytanko mam bo ja naliczyłem w nim 14 rakiet a nie 15 :?: Dobrze naliczyles tam jest tylko 14 rakiet pomylili sie jest 14rakiet i rurka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi