Gość karmel5061 Opublikowano 26 Października 2010 W chwili obecnej tylko 8 paczek Piccolo.W Grudniu przyjdzie paczka to wrzucę foto stuffu Cytuj
mantis 433 Opublikowano 26 Października 2010 Na Twoim miejscu ustawiłbym sobie garnki i rzucał do nich piccolaki z balkonu B) Ciekawy sport, ale raczej do uprawiania w Sylwestra. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 26 Października 2010 Na Twoim miejscu ustawiłbym sobie garnki i rzucał do nich piccolaki z balkonu B) Ciekawy sport, ale raczej do uprawiania w Sylwestra. :lol: Mantis mam lepszy pomysł ustawie szklanki i będę rzucał FP3 Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 26 Października 2010 haha mantis znam tą zabawe jednak jeszcze nie próbowałem. Myślę że mieszkając na 4 piętrze będzie ciężko ale pewnie spróbuję. :lol:Karmel takie pytanie zamawiasz z forum na fm? Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 26 Października 2010 firawerkoman nie niestety nie zamawiam z forum na FM, zamawiam na FN. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 5 Listopada 2010 Dzisiejsze zakupy po znajomości za wszystko na zdjęciu dałem 30 zł, cały stuff będzie 15 grudnia Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 21 Listopada 2010 To chyba niezle jak tylko 30zł za taki zestawik. No nie powiem okazja była,normalnie taki zestaw to z 50-60 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi