mikilbn 0 Opublikowano 30 Października 2010 Oto mój stuff, na razie nie za duży, ale zamierzam go powiększyć w okresie sylwestrowym:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4518a8e1daa7213b.html-cf8007a karabinek 50strz x4 -0680 Kulki dymne -JM04 WIRUJĄCE BĄCZKI -TXF441 Flash 90sek -SATURN MISSLES - JW01 -BIG BANG PLUTON - JW05 -FANTAZJA - JF06 -JM08 WARIAT -JM02N KAMIKADZE (2 szt.) -MACRO COSMOS III - SM2126 -BIG BANG KASJOPEJA - JW06 -K0202 - Super Korsarz -BIG CORSAIR - JC04 -JM01 CIRCOBLITZ -SZOK 1 - JC024 -FP3/NEW -P1212 - ACHTUNG -FP3X - KRACHMEN -P0003 Żuki -Super Piccolo Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 30 Października 2010 Bardzo fajny stuff.Fajne wyrzutnie w tym przedziale i dużo zabawy 5/5 zapraszam do mnie Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 30 Października 2010 Ładny stuff,czekam na pełną wersje jego.Wygląda że kolega też z miasta Lublin? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 30 Października 2010 Arek, staraj się pisać poprawniej. Żeby Twoje zdanie:"Ładny Stuff,czekam na pełną wersje jego.Wygląda że kolega też z miasta Lublin??"było poprawne trzeba aż 7 poprawek:- słowo "stuff" z małej- odstęp przed przecinkiem- błąd składniowy ze słowem "jego"- odstęp po kropce- po "wygląda" wstawienie fragmentu "na to"- przecinek przed "że"- zakończenie zdania kropką, a nie znakami zapytania (dwoma)Ładny stuff, czekam na jego pełną wersję. Wygląda na to, że kolega też z miasta Lublin. Bez zachowania poprawnej pisowni często trudno Cię zrozumieć. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 30 Października 2010 Wygląda obiecująco, ze wszystkiego po trochu. Co zamierzasz jeszcze kupić? Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 30 Października 2010 Z tego co mi sie wydaje to spacje daje sie po przecinku, a nie przed Co do stuffu to skromnie, ale całkiem sympatycznie. Cytuj
mikilbn 0 Autor Opublikowano 30 Października 2010 Poza pierdułkami i petardami zamierzam dokupić jakieś 2 wyrzutnie( może Cobre), moździerz( lidl lub biedronka), rzymianki, fontanna i może jakieś rakiety. Nie jestem jeszcze dokładnie zdecydowany bo nie znam ofert okolicznych supermarketów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi