Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Siemka Chciałbym kupić te fajerwerki :, ale nie wiem czy nie wyrzucę kaski w błoto. Są głośne ? Warto je kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Z tego co wiem to te petardy są słabiutkie. Lepiej dorzucić te 6zł i wziąć FP3 NEW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xanter 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 @UPDzięki za odpowiedź, a możesz mi podać link do FP3NEW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 A najlepiej dorzucić 3 zł i kupić FP3SMALL. Dużo głośniejsze oraz jest ich o 10 szt. więcej w opakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 FP3 NEWFP3 SMALLPolecam FP3 Small tańsze i jest ich więcej w opakowaniu ale przed wybuchem nie mają fontanny i są ciut cichsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xanter 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 A czy FP3NEW są głośniejsze od Smalli ? - może i głupie pytanie, ale ja dopiero zaczynam 'zabawę' z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Minimalnie ale jednak są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xanter 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 To są FP3Small - Klik?P.S - Bardzo dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 To są FP3Small - Klik?P.S - Bardzo dziękuję za pomoc Odebralem to jako pytanie. Wiec - tak.Co do Bangow, mialem je rok temu i nie sa zbyt dobre. Tak jak inni napisali, lepiej dolozyc i kupic fp3small czy fp3/new. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FabianTsw 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ostatniego sylwestra nimi strzelałem - słabiutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xanter 0
Siemka
Chciałbym kupić te fajerwerki :
, ale nie wiem czy nie wyrzucę kaski w błoto. Są głośne ?
Warto je kupić ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi