Cooli 4 Opublikowano 6 Października 2011 Właśnie po to ten temat założyłem Będę organizował wspólne kupowanie w Gromie. Na razie jestem w trakcie załatwiania transportu Również mogę pomóc bo jestem na miejscu i mieszkam koło Groma Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 12 Października 2011 Jak na razie to na chwilę obecną nikt nie określił się, że coś chciałby kupić a tym bardziej jakie efekty czy jakie produkty. Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Na czym w koncu stanelo? bo bylbym chetny Na razie mam problem z drugim kierowcą (z początku był chętny ale się rozmyślił i szukam teraz kogoś innego). Mam nadzieję że kogoś znajdę... Cytuj
Jakto55 0 Opublikowano 13 Października 2011 ja napewno wzioł bym tak ok za 300-400zl jak będziesz miał cenniki to coś sie wybierze Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 13 Października 2011 ja tez bym zamawial za +- 300zl lecz masz juz cennik?? Cytuj
dawolf 1 Opublikowano 13 Października 2011 Cennika oficjalnie niema,lecz ceny na pewno będą niższe niż w cennikach importerów i tym samym o wiele niższe niż w sklepach internetowych,akcja raczej się odbędzie Na razie uzbrójcie się w cierpliwość,za ok.tydzień będzie już coś więcej wiadomo na ten temat. Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 13 Października 2011 Tak jak dawolf pisze, cennika jeszcze ostatecznego nie ma. Co do akcji to zapewne się odbędzie. Na razie mam problem z drugim kierowcą. Jeżeli go nie znajdę to pojadę Seicento, chociaż mam trochę stracha bo cienki już ostatkiem sił ciągnie Co prawda nie wejdzie do niego za duzo (2x mniej) ale za to spali mniej (a więc opłata będzie niższa). Najpóźniej w środę/czwartek będę już wszystko wiedział i dam znać jak sytuacja się rozwija Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 14 Października 2011 Ja mogę obsłużyć okolice śląska tak do 150 km od GromaDziś będę w gromie po zakupy na wesele jeszcze. Więc jak coś pisać Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 17 Października 2011 Dostaje dużo zapytań na meila w sprawie zakupów i transportu później. Powiększyłem granice obszaru Polski do których mogę dowieść zamówiony towar. Miasta na które aktualnie mam zamówienie to Łódź, Warszawa, Gliwice, Racibórz. Więc do tych miast mogę dostarczyć zamówiony towarCennik będę miał w czwartek. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) Aha i kilka cen sklepowych bo odwiedziłem w piątek jeszcze przed pokazem i dokupiłem conieco. Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Cooli Cytuj
Naopak 0 Opublikowano 18 Października 2011 Jeżeli był by ktoś z towarem w warszawie to też był bym chętny ale dość skromnie za jakieś 100-150zł Cytuj
ZielajoOo 0 Opublikowano 18 Października 2011 Siema wszystkim Jest ktoś z Poznania lub okolic ? Pozdr Cytuj
Naopak 0 Opublikowano 18 Października 2011 Jest Warszawa. Towar będzie tam dowieziony. To dobrze A jeśli można wiedzieć to po ile za dowóz ? Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 19 Października 2011 A więc tak, mam transport i drugiego kierowce z tym, że starsi się zbuntowali i powiedzieli, że nigdzie nie pojadę (trochę ich rozumiem bo jeszcze na takich dystansach nie jeździłem, prawko mam dopiero od pół roku). Wydaje mi się, że po prostu myśleli że nikogo nie znajdę. Jest jednak inna opcja. Rozmawiałem z Coolim i zgodził się podjąć zorganizowania tego. W grę będzie wchodzić tylko przesyłka kurierska (jakieś 20 zł), albo dostawa przez Cooliego do wybranych punktów. Uzgodniliśmy, że ja zajmę się zamówieniami więc jak tylko będzie cennik to można składać u mnie zamówienia. Trzeba jeszcze ustalić termin, ale myślę, że powinien to zrobić Cooli bo to w końcu on zajmie się transportem. Cytuj
Janusz 0 Opublikowano 19 Października 2011 O, kurier Czekam na większe info. btw. mowiliście że jakiś rabat bedzie, wiadomo już ile % ? Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 20 Października 2011 Rabat od tych cen będzie w zależności od tego ile zamówimy. Pewnie już dużo więcej nie uzyskamy bo i tak ceny są świetne Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 20 Października 2011 Rabat od tych cen będzie w zależności od tego ile zamówimy. Pewnie już dużo więcej nie uzyskamy bo i tak ceny są świetne Spokojnie najpierw zobaczmy czy jest zainteresowanie a później zobaczymy co otrzymamy i ile Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 20 Października 2011 Czekam na cennik, bo może skuszę się na zakupy małych kostek jorge za ok 200zł. BTW pewnie pytanie już padło, ale nie chce mi się tyle czytać, czy jest opcja, żebyś wysłał paczkę kurierem?fps Cytuj
dawolf 1 Opublikowano 20 Października 2011 Tak jest,a nawet w razie czego to ja Ci mogę podrzucić paczuszkę,bo mam niedaleko i często jeżdżę do Krk. Cytuj
Janusz 0 Opublikowano 20 Października 2011 Cooli pisal, że dziś jedzie po cennik, trzeba czekać. Mam nadzieje, że już dziś go wrzuci Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 20 Października 2011 Cooli pisal, że dziś jedzie po cennik, trzeba czekać. Mam nadzieje, że już dziś go wrzuci Ja też mam taką nadzieję Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 20 Października 2011 Jeżeli chodzi o zainteresowanie to na pewno sporo osób się zbierze. Co do rabatów to uważam że nie ma na co za bardzo liczyć bo i tak ceny są jak nigdzie indziej. Czekamy na cennik Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 20 Października 2011 Cennik jest tylko wyrzutni Jorga. Od cen które są w cenniku trzeba odliczyć sobie 20% od ceny która jest w cenniku. Mają asortyment każdego importera. Dostawy większości będą na początku listopada. Zeskanuje cennik jak będę miał wieczorem dostęp do skanera. Jak nie to przepiszę pozycję do excela. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi