piter2599 5 Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam ! Proszę o pomoc ponieważ nie wiem która wyrzutnia jest opłacalna i ma ładniejsze efekty na na żywo ??? Proszę o pomoc A wyrzutniami są : JW408 Show of Fireworks oraz JW402 Show of Fireworks.Pozdro Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 2 Listopada 2010 Moja odpowiedź to: JW408 wiem, że o gustach sie nie rozmawia, ale powiedz, że zartujesz.oczywiście, że JW402. FAN, crackling na finał, różnorodność efektów (te wiry są wbrew pozorom za***iste). Jak dla mnie nie ma porównania, jest to najlepsza wyrzutnia na final w przedziale cenowym do 200zł. Cytuj
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 2 Listopada 2010 Bierz JW408 cud miód wyrzutnia, dużo crackling-u zrobi wrażenie na tobie Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 2 Listopada 2010 Ciężki wybór...Ale jednak stawiam na jw408, wyrzutnia ma niesamowicie wielkie efekty! Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 2 Listopada 2010 Czy ta wyrzutnia ma być użyta na finał czy kiedy? Bo to myślę że pod tym kątem należy rozpatrzeć obydwie. Cytuj
0 piter2599 5 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Czy ta wyrzutnia ma być użyta na finał czy kiedy? Bo to myślę że pod tym kątem należy rozpatrzeć obydwie. Ja się nie bawię w pokaz chodzi mi tylko o efekt na żywo Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 2 Listopada 2010 chcesz ją odpalić jako ostatnią czy po niej ma coś jeszcze strzelać? Cytuj
0 piter2599 5 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 chcesz ją odpalić jako ostatnią czy po niej ma coś jeszcze strzelać? Chciałbym ją odpalić po JW90 albo Mont Everest chwilę po 0.00 Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 3 Listopada 2010 no to tylko potwierdza moje zdanie o tym, ze powinienes wziasc jw402. Zaraz po wyrzutni FAN jak zapuścisz JW408 to straci ona troche na uroku. Owszzem jest to bardzo ladna wyrzutnia i sam ją chyba zamówie jak pieniążki pozwolą, ale wedlug mnie bardziej pasuje JW402 Cytuj
Pytanie
piter2599 5
Witam !
Proszę o pomoc ponieważ nie wiem która wyrzutnia jest opłacalna i ma ładniejsze efekty na na żywo ??? Proszę o pomoc
A wyrzutniami są : JW408 Show of Fireworks oraz JW402 Show of Fireworks.
Pozdro
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi