wiitekkk111 0 Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam czy w dzień sylwestra sa tansze fajerwerki ? Chodzi mi o targi i wgl ! Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 2 Listopada 2010 Jeszcze się nie spotkałem, by były w sklepie tańsze, lecz nie twierdzę, że nie. Pamiętaj, że w dzień sylwestra czy na targu czy w sklepie jest już dużo przedmiotów wykupionych. Niektóre sklepy nic nie mają w sylwka. Na targu będzie podobnie ale będą i tak, bo jest bardzo wiele sprzedawców. Na targu zawsze możesz wytargować upust, dodatki, minusem są ceny. Za 1 rakietę perfect liczą sobie 3zł a za 6 cyrkoblitzow 11 zł. Kupuj najwięcej w Biedrze i Lidlu (chyba najtańsze ceny i najlepsze produkty) od kiedy się pojawią, a na targu jakieś lepsze wyrzutnie, petardy. Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 2 Listopada 2010 U mnie w mieście na targu w sylwestra sprzedawali fajerwerki po niższych cenach,aby tylko je sprzedac Co do hipermarketów to w sylwestra np. w E.Leclercu dorzucają jakieś produkty których nie było w ofercie,po atrakcyjnych cenach (bynajmniej u mnie w mieście) Cytuj
0 ponczo12496 24 Opublikowano 2 Listopada 2010 No dokładnie np w leclercu w lublinie na zana ja od razu jak wyrzucali fajerwerki przed świętami się napaliłem a potem po świętach promocje i inne okazje więc jeżeli jest duży asortyment to lepiej poczekać ale tez nie 31 grudnia o 20 Cytuj
0 FabianTsw 0 Opublikowano 2 Listopada 2010 W sylwestra są wyprzedaże, więc opłaca się wtedy kupować Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 2 Listopada 2010 To prawda, w sylwestra mogą być wiele tańsze produkty, lecz ja odradzał bym takiego kupowania gdyż może go zabraknąć. Najpóźniej od razu po świętach Pozdrawiam B) Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja odradzam kupowania w sylwestra na bazarku i w przydrożnych stoiskach co z tego, że ceny są o połowę niższe ale za to większości produktów jakie chcemy to już nie ma. A u mnie tak jak u Arturo:) to w leklerku pododawali dużo produktów i obniżyli ceny w dzień sylwestra Pozdro Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 2 Listopada 2010 U mnie na bazarkach w dzień Sylwestra wszystko co prawda było tańsze, ale zostały tylko same wulkany :lol: Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 2 Listopada 2010 Polecam kupować w Savi ale w sylwestra bo przed ceny to masakra ale w sylwka np condor był za 16zł a jw91 za 22zł. Cytuj
Pytanie
wiitekkk111 0
Witam czy w dzień sylwestra sa tansze fajerwerki ?
Chodzi mi o targi i wgl !
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi