mpiwowski 182 Opublikowano 2 Listopada 2010 WitamJak wiem wiele osób z naszego forum będzie robiło zakupy na fajerwerki market. Tak wiec mam takie pytanie do Was. Kto byłby zainteresowany przetestować i sfilmować produkty komety PRZED SYLWESTREM. Produkty byłyby darmowe, dołożone do zamówienia, które sami byście robili. Uprzedzam, że jakbyście się zgodzili na takie coś to musicie się z tego wywiązać. PS: Temat ma na celu stwierdzenie ile osób by w to weszło, tak więc słucham. :rolleyes:
sQbaniec 10 Opublikowano 2 Listopada 2010 Nie było by problemu z tym. Mam swoj domek i sąsiedzi napewno się nie przyczepią Tylko czy do filmowania obowiązkowa byłaby kamera ?
machal 0 Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja również był bym chętny tylko proszę o więcej infa Czy np tak jak kolega wyżej pytał czy kamera jest obowiązkowa, w jakich dniach by trzeba było te zamówienia zrobić I jak czas nadesłania wszystkich filmików
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 film jest obowiązkowy. Najlepiej jakbyście to w listopadzie testowali. PS: Więcej info będzie jak pisało by się na to trochę osób.
ZIP 0 Opublikowano 2 Listopada 2010 Jeszcze super by było jakby dawali to do nagrody w konkursie. (Ach te marzenia o wygranej :lol: )Ale będę i tak zamawiał FP3 New zaraz więc jestem chętny. Mam gdzie testować i czym nagrywać (2 kamery).
luxor 2 Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja z wielką chęcią coś przetestuję. Mieszkam na wsi, sąsiadów mam bardzo miłych i moje strzelanie poza sylwestrowe im nie przeszkadza. Kamerka też nie jest zła (próbki moich filmików: http://www.youtube.com/user/FireworksMann?feature=mhum ). Na pewno coś zamówię na FM także z wysyłką nie będzie problemu.
firawerkoman 7 Opublikowano 3 Listopada 2010 ja jestem chętny, mpi widziałeś filmy z mojej kamery. Czekam na więcej szczegółów
CraVen 16 Opublikowano 3 Listopada 2010 Z wszystkich osób najlepiej i do tego największą odpowiedzialność przywiąże fira Jego film z pokazu jest super .
blackhawk777 0 Opublikowano 3 Listopada 2010 Jestem chętny. Co prawda kamery HD czy coś w tym stylu nie posiadam, ale jakaś się z całą pewnością znajdzie Pozdrawiam.
roberto5455 0 Opublikowano 3 Listopada 2010 pisze się na to. Miejsce spokojne mam, coś do filmowania też (filmy perfectów pewnie większość widziała<-a może znalazłby się i lepszy sprzęt) także jak coś to jestem chętny.
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Dobra czyli widzę, że chętnych jest sporo. Dam znać o kolejnych szczegółach czas to teraz zorganizować. :rolleyes:
Kixlox093 0 Opublikowano 3 Listopada 2010 Też bym się pisał ale najważniejsza rzecz jak z jakością filmu ?? +- takiej jakości mogło by być ??
luxor 2 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kixlox093 nie obraź się ale jakość jest kiepska. Nie masz jakiegoś znajomego, który by Ci pożyczył jakiś lepszy sprzęt ?Btw.Mpi, możesz FM napisać że wszystkie filmiki, które znajdą u mnie mogą zamieścić na stronie (dużo ich nie ma, ale wkrótce będzie więcej) PS.A możesz powiedzieć co jest do przetestowania ? Tylko wyrzutnie czy jakieś pierdoły też ?
CraVen 16 Opublikowano 3 Listopada 2010 Jakby co, to ja również jestem chętny W takim radzie to przepraszam vel i fira mają świetną kamerę myślę że któryś z nich powinien to zrobić
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Bez przesady, to nie musi być jakaś rewelacyjna jakość full hd czy coś. :rolleyes:
luxor 2 Opublikowano 3 Listopada 2010 CraVen moim zdaniem HD jest tutaj nie potrzebna bo ile osób ma możliwość oglądania takich filmów, zapewne niewielu bo trzeba mieć do tego dobry monitor i kartę graficzną więc dla osoby która ma słabszy sprzęt nie rozróżni filmu HD i zwykłego
Kixlox093 0 Opublikowano 3 Listopada 2010 dlatego napisałem że czy może być taka jakość +- mój aparat nie jest jakiś rewelacyjny i tamten film jest taki sobie bo mogę trochę lepszą jakość uzyskać Tylko trapi mnie jedna rzecz co do tego typu testowania, nie którzy i tak kupią na 100% na FM wiec im wsio ryba ale jeżeli ktoś chce kupić tam czy tam a tu taka zachęta to FM powinno szczegółowo określić jakich produktów można się spodziewać tzn wartość produktów do testowania. Bo może wyjść taka sytuacja ktoś złapie haczyk i specjalnie zamówi za pewną kwotę fajerwerki na FM mając nadzieje że dostanie coś fajnego, bo może wyjść odwrotnie FM zdobędzie klientów przez to a da na odczepnego jakieś po pierdółki warte 20-30zł a jak wiadomo w dzisiejszym świecie nie ma nic za darmo a na pewno FM nie zależy aż tak na filmach bo mogli sami sobie odpalić i mieć filmy w 1080p HD tylko chcą zdobyć potencjalnych klientów wiec jak byś mógł mpi to zapytaj na co można liczyć
Ponq 2 Opublikowano 3 Listopada 2010 dlatego napisałem że czy może być taka jakość +- mój aparat nie jest jakiś rewelacyjny i tamten film jest taki sobie bo mogę trochę lepszą jakość uzyskać Tylko trapi mnie jedna rzecz co do tego typu testowania, nie którzy i tak kupią na 100% na FM wiec im wsio ryba ale jeżeli ktoś chce kupić tam czy tam a tu taka zachęta to FM powinno szczegółowo określić jakich produktów można się spodziewać tzn wartość produktów do testowania. Bo może wyjść taka sytuacja ktoś złapie haczyk i specjalnie zamówi za pewną kwotę fajerwerki na FM mając nadzieje że dostanie coś fajnego, bo może wyjść odwrotnie FM zdobędzie klientów przez to a da na odczepnego jakieś po pierdółki warte 20-30zł a jak wiadomo w dzisiejszym świecie nie ma nic za darmo a na pewno FM nie zależy aż tak na filmach bo mogli sami sobie odpalić i mieć filmy w 1080p HD tylko chcą zdobyć potencjalnych klientów wiec jak byś mógł mpi to zapytaj na co można liczyć Mpi przeciez napisal, ze dopiero co zaczyna to ogarniac. Spokojnie.
luxor 2 Opublikowano 3 Listopada 2010 Bartekeuro najpierw załatw sobie sprzęt do filmowania a później się deklaruj bo jak Mpi pisał z umowy TRZEBA się wywiązać :rolleyes:
fpshooter 12 Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja też mógłbym się "poświęcić" i coś nagrać, chyba że taka jakość to za mało: fps
Rekomendowane odpowiedzi