Ponq 2 Opublikowano 4 Listopada 2010 Symbol: SM2126Nazwa: MACROCOSMOS IIIIlość strzałów: 10Kaliber: 20 mmUkład efektu: IOpis: SREBRNE KOMETY + CZERWONE TRZASKAJĄCE PIWONIE; SREBRNE KOMETY + BIAŁE TRZASKAJĄCE PIWONIE; SREBRNE KOMETY + ZIELONE PIWONIE + CHRYZANTEMYCena: 9.99 zł (www.fajerwerkimarket.pl)Moje zdjęcie:Mój film: Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 5 Listopada 2010 Dla mnie to najlepsza wyrzutnia z serii macrocosmos, dlatego też znajduję się ona w moim stuffie 7/10 troszkę za mało strzałów Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wyrzutnia ładnie się spisała Szkoda, że tak mało strzałów, ale za to za tą cenę bardzo ładne efekty Polecam !Moje ocena : 8,5 / 10 Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Wyrzutnia jak najbardziej godna polecenia, cena nie jest wysoka,a mamy 10 ładnych strzałów Efekty były bardzo ładne i nawet duże. Cytuj
FireVolcano 0 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Bardzo ładna wyrzutnia cena jest nie duża , a efekty są przyzwoite Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Podbijam słowa Bartka. Efekty wydają się większe, a do tego podczas strzelania razem z wystrzałem po lewej i prawej stronie wylatywały mi "SS" co baaardzo mi się spodobało. :xmas_happy:/> Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zdecydowanie najlepsza z seri Macrocosmos ! Na żywo efekty o wiele lepsze . Cytuj
Lemciuu 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jak najbardziej godna polecenia. Miałem ją w zeszłym roku i była bardzo efektowna w stosunku do ceny. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Także miałem ją w zeszłym roku niestety nie powiem za duzo ponieważ po 3 strzale się wywaliła :[ Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Nie mam do niej żadnych zastrzeżeń bardzo ładna kostka. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dokładnie, kostka jak na swój rozmiar jest rewelacyjna. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Kostka moim skromnym zdaniem najlepsz z całej seri, bardzo mi do gustu przypadła. Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 9 Stycznia 2019 1 godzinę temu, mpiwowski napisał: Nasz film tej wyrzutni: Nie zapomnij dodać,że ta kostka jest na NWP Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Stycznia 2019 5 minut temu, KrychFire napisał: Nie zapomnij dodać,że ta kostka jest na NWP Nie będę się wdawał w szczegóły. Cytuj
Homer 9 Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) Miałem koło 2012-2013 po kilka sztuk to powiem że konkretnie ją spartoli patrzac po filmie mpiwowskiego. Wtedy była po ok.9.9zł i mc3 to najlepsza z całej trójki była. Do 10 strzałow w cenie 10zł to była kiedyś kostka top 3 w segmencie. W tym roku na próbę kupiłem mc2 ciekawe czy prócz komet coś z niej zostało. Edytowane 3 Października 2019 przez Homer Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Jedna z lepszych wyrzutni tego kalibru. Efekty jak na 0,8 bardzo duże. Może nie były geste ale o sporej rozpiętości. Fajne piwonie a cracling nawet głośny. Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi