witus 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Symbol: JW86Nazwa: MoździerzOpis: Moździerz + 12 szelek o kalibrze 1,2" Zdjęcie: http://img213.imageshack.us/img213/8407/p1000155xr5.jpgFilm: Cena: 24,99 złJW86 Moździerz - film Polecam każdemu. Ja go już kupiłem, jedna kulka została odpalona. Bardzo wysoko leci do góry i piękną zieloną chryzantemą z ogromnym hukiem eksploduje! Polecam każdemu. Cytuj
Zorro 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 sorki, że zmienię temat. On jest lepszy od sfinxa :?: :?: :?: Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2006 sorki, że zmienię temat. On jest lepszy od sfinxa :?: :?: :?: Moździerz i wyrzutnia to dwie inne rzeczy. Sfinxa raz odpalisz i będzie walił, a moździerza możesz używać wielokrotnie, że np. o 23:00 puścisz jedną kulę, a o północy 9 kul - zostaną dwie a je możesz walnąć np. na swoje urodziny.. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witus a jaki efekt dokładnie tego moździeża?? i ile się pali przed startem Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witus a jaki efekt dokładnie tego moździeża?? i ile się pali przed startem Pali się dosyć szybko, potem bardzo wysoko i szybko leci do góry i z ogromnym hukiem eksploduję z zieloną chryzantemą. http://img376.imageshack.us/img376/9677/efektym1.png = można powiedzieć, że właśnie tak wyglądał efekt. Jedyny minus to to, że szybko zniknął z nieba. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 18 Grudnia 2006 No to widze,że i ja chyba jakiegoś moźdźieża zapodam w tym roku na sylwka ;p,a czy przed startem taką podstawkę od moździeża trzeba czymś obstawić czy się nie musi?? Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2006 Znalazłem dzisiaj pozostałości po pocisku - http://img329.imageshack.us/img329/4452/p1000157du7.jpg Cytuj
DicK 0 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Znalazłem dzisiaj pozostałości po pocisku - http://img329.imageshack.us/img329/4452/p1000157du7.jpg hehe , gdzie to znalazłeś? :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2006 pewnie chciał zobaczyć co jest wśrodku i rozwalił. Przecież pisałem, że jedna kula poszła na test Jakieś 10-15m od miejsca gdzie stała rura to znalazłem. Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2006 Pudło - Bok pudła - Rura w pudle z pociskami - Pociski z rurą Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Szkoda że nie ma filmiku, ale sądząc po opiniach nie kupiłęm kota w worku. Nie ma jak to dobra wieśc na start.Może to zabrzmi głupio, ale jaki ma głos pocisk przy wylatywaniu z lufy? Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 21 Grudnia 2006 to nie huk ale hmm jakby ciśnienie coś jak wystrzał z armaty tylko cichsze Cytuj
corni1991 0 Opublikowano 22 Grudnia 2006 No no moździerz cudny dostałem go dzisiaj od kumpla i odrazu odpaliłem 2 ładunki no normalnie cud-miód Cytuj
Szpaku 0 Opublikowano 22 Grudnia 2006 A ja mam pytanie, bo nigdy nie miałem moździerza, czy jak stawiasz rurę na ziemi to ona nie przewroci sie po wystrzale ? Czy trzeba czymś ja przymocować, obicązyć :?: Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Raczej przewrócić się nie powinna, ale jeżeli się boisz to możesz obłożyć ją śniegiem jeżeli będzie :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 22 Grudnia 2006 A ja mam pytanie, bo nigdy nie miałem moździerza, czy jak stawiasz rurę na ziemi to ona nie przewroci sie po wystrzale ? Czy trzeba czymś ja przymocować, obicązyć :?: Najlepiej jeszcze czymś tą rurę obłożyć np. cegłami Cytuj
SoLo 0 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mi raz dziwna sytuacja się zdarzyła, a mianowice z 10 kul po 6 strzale rura się rozleciała... tzn. rura odczepiła się od plastikowego stojaka...;] Miałem JW86 ciekawe efekty, naprawde polecam o ile się orientuje cena nie jest specjalnie wygórowana jak na takie efekty.Pozdr. Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mi raz dziwna sytuacja się zdarzyła, a mianowice z 10 kul po 6 strzale rura się rozleciała... tzn. rura odczepiła się od plastikowego stojaka...;] Miałem JW86 ciekawe efekty, naprawde polecam o ile się orientuje cena nie jest specjalnie wygórowana jak na takie efekty.Pozdr. Jak mogłeś mieć jak on jest w sprzedaży od 18 grudnia wyłącznie w Biedronce? I on ma 12 kul, a nie 10. Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 23 Grudnia 2006 W tym roku planuje kupić moździeż.Poradzcie mi ktora jest lepsza z Biedronki czy z Lidla Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2006 W tym roku planuje kupić moździeż.Poradzcie mi ktora jest lepsza z Biedronki czy z Lidla Z Biedronki!! Cytuj
SoLo 0 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Wituś ja napisałem o dwóch rodzajów moździerzy... ten pierwszy z 10 kulami to Stranger z Super Power SP. Z O.O, najpierw opisałem to zdarzenie a potem napisałem o JW86, który dostałem od ojca kilka dni temu, oczywiście odpaliłem go i 12 kul poszło.... nie wiem jaka jest cenna dlatego to napisałem bo nie ja zakupiłem owy produkt.Pozdr. Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 mam pytanie.czy wszystkie efekty i kolory sa takie same :?: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi