Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sorki, że zmienię temat. On jest lepszy od sfinxa :?: :?: :?:

Opublikowano
sorki, że zmienię temat. On jest lepszy od sfinxa :?: :?: :?:

Moździerz i wyrzutnia to dwie inne rzeczy. Sfinxa raz odpalisz i będzie walił, a moździerza możesz używać wielokrotnie, że np. o 23:00 puścisz jedną kulę, a o północy 9 kul - zostaną dwie a je możesz walnąć np. na swoje urodziny..
Opublikowano

Witus a jaki efekt dokładnie tego moździeża?? i ile się pali przed startem

Opublikowano
Witus a jaki efekt dokładnie tego moździeża?? i ile się pali przed startem

Pali się dosyć szybko, potem bardzo wysoko i szybko leci do góry i z ogromnym hukiem eksploduję z zieloną chryzantemą.

http://img376.imageshack.us/img376/9677/efektym1.png = można powiedzieć, że właśnie tak wyglądał efekt. Jedyny minus to to, że szybko zniknął z nieba.
Opublikowano

No to widze,że i ja chyba jakiegoś moźdźieża zapodam w tym roku na sylwka ;p,a czy przed startem taką podstawkę od moździeża trzeba czymś obstawić czy się nie musi??

Opublikowano

pewnie chciał zobaczyć co jest wśrodku i rozwalił. :)

Opublikowano
pewnie chciał zobaczyć co jest wśrodku i rozwalił. :)

Przecież pisałem, że jedna kula poszła na test :mad:

Jakieś 10-15m od miejsca gdzie stała rura to znalazłem.
Opublikowano

Nigdy nie miałem JW86:D:D. Wrzuci ktoś zdjęcie?

Opublikowano

Szkoda że nie ma filmiku, ale sądząc po opiniach nie kupiłęm kota w worku. Nie ma jak to dobra wieśc na start.

Może to zabrzmi głupio, ale jaki ma głos pocisk przy wylatywaniu z lufy?

Opublikowano

to nie huk ale hmm jakby ciśnienie ;) coś jak wystrzał z armaty tylko cichsze

Opublikowano

No no moździerz cudny dostałem go dzisiaj od kumpla i odrazu odpaliłem 2 ładunki no normalnie cud-miód

Opublikowano

A ja mam pytanie, bo nigdy nie miałem moździerza, czy jak stawiasz rurę na ziemi to ona nie przewroci sie po wystrzale ? Czy trzeba czymś ja przymocować, obicązyć :?:

Opublikowano

Raczej przewrócić się nie powinna, ale jeżeli się boisz to możesz obłożyć ją śniegiem jeżeli będzie :mrgreen:

Opublikowano
A ja mam pytanie, bo nigdy nie miałem moździerza, czy jak stawiasz rurę na ziemi to ona nie przewroci sie po wystrzale ? Czy trzeba czymś ja przymocować, obicązyć :?:

Najlepiej jeszcze czymś tą rurę obłożyć np. cegłami :wink:
Opublikowano

Mi raz dziwna sytuacja się zdarzyła, a mianowice z 10 kul po 6 strzale rura się rozleciała... tzn. rura odczepiła się od plastikowego stojaka...;] Miałem JW86 ciekawe efekty, naprawde polecam :D o ile się orientuje cena nie jest specjalnie wygórowana jak na takie efekty.

Pozdr.

Opublikowano
Mi raz dziwna sytuacja się zdarzyła, a mianowice z 10 kul po 6 strzale rura się rozleciała... tzn. rura odczepiła się od plastikowego stojaka...;] Miałem JW86 ciekawe efekty, naprawde polecam :D o ile się orientuje cena nie jest specjalnie wygórowana jak na takie efekty.

Pozdr.

Jak mogłeś mieć jak on jest w sprzedaży od 18 grudnia wyłącznie w Biedronce? I on ma 12 kul, a nie 10.
Opublikowano

W tym roku planuje kupić moździeż.Poradzcie mi ktora jest lepsza z Biedronki czy z Lidla

Opublikowano
W tym roku planuje kupić moździeż.Poradzcie mi ktora jest lepsza z Biedronki czy z Lidla

Z Biedronki!!
Opublikowano

Wituś ja napisałem o dwóch rodzajów moździerzy... ten pierwszy z 10 kulami to Stranger z Super Power SP. Z O.O, najpierw opisałem to zdarzenie a potem napisałem o JW86, który dostałem od ojca kilka dni temu, oczywiście odpaliłem go i 12 kul poszło.... nie wiem jaka jest cenna dlatego to napisałem bo nie ja zakupiłem owy produkt.

Pozdr.

Opublikowano

mam pytanie.czy wszystkie efekty i kolory sa takie same :?:

Opublikowano

Nie, przecież są różne efekty :twisted: