milan07 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 tutaj macie link do moździeża :http://rapidshare.com/files/9044614/MOV00762.MPG.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 tutaj macie link do moździeża :http://rapidshare.com/files/9044614/MOV00762.MPG.html Po pierwsze to nie jest link do moździerza tylko demonstracja jego ... I owszem efekt fajny, ale twoje komentarze poprostu rządzą :twisted: . Twój głos był tak podniecony jakby conajmniej coś trafiło samolot, i by spadał wprost na ciebie-"NO ALE ODSUŃ SIE !" -"uważaj bo to huk będzie" -"o ja pitole, o ja PIEPRZE !" haha Lałem z tego pół dnia, ale efekt przyznam, ze mi się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 To nie był mój głos tylko siostry ale efekt fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 To twoja siostra ma bardziej "męski" niż "żeński" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Doradżcie mi czy lepiej kupić mozdzierz z biedronki czy te rakiety Jumbo Jet?Jeden mozdzierz juz mam ale efekt nie zabardzo mi sie podoba, jest z hesti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Moździerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 A o której dowożą towar do biedronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Najlepiej kup sfinxa z biedry , albo jupitera , jumbo jety odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 niestety na mozdziez i sfinksa sie niezalapalem :evil: ,ale kupilem w sklepie.w temacie stuff 2006/2007 dam zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Doradżcie mi czy lepiej kupić mozdzierz z biedronki czy te rakiety Jumbo Jet?Jeden mozdzierz juz mam ale efekt nie zabardzo mi sie podoba, jest z hesti Ja bym brał moździerz. Dużo kul i fajne efekty ma, ale rób jak chcesz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Fajny ma efekt różno kolorowa palemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 ten efekt to nie jest różnokolorowa palemka. Tylko różnokolorowe gwiazdki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 No niech będzie :mrgreen: gwiazdki ale superartilety to chyba palemke ma taka troszke inna od rakiety chodźby red color z hong konga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopsik92 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 A ja się nie załapałem ani na możdzierz ani na sfinksa :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Nie jesteś sam ja tylko chciałem zobaczyć,a nie kupić i też nie widziałem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja też ją kupilem w biedronce,jeszcze nie odpalałem, żadnej kuli, ale mam nadzieję, że misię także spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahed1 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 JA takze kupiłem ten mozdziezwystrzeliłem jedna rakiete i nawet była spokoWielki huk a efekt średni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 ale to sa szelki a nie rakiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahed1 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 mała pomyłka (wiem o tym marcin 1197) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A ja nagrałem filmik podaje link do filmiku niżej http://rapidshare.com/files/9399017/MOV00762.MPG.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunfum 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Możdzież z biedronki jest już u mnie w domku podobnie jak zestaw jupiter. Polecam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoLo 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja sobie dzisiaj zakupiłem JW86... bo wcześniej jeden poszedł na urodziny taty akurat załapałem się na ostatni, efekt znam i jestem zadowolony z zakupu niestety na sfinxa i jupitera już się niezałapałem ale naprawęe wszystkim polecam ten moździerz jest całkiem niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Odpaliłem przed chwilą trzy szelki, pierwsze dwa, dobra ładne rozpryski, ale trzeci walną jak dwu calówka! Wielki czerwony crackling, byłem zachwycony. Bardzo go wszystkim polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 JAK to jest z mozdziezami chcialem sobie ten z biedronki kupic ale jakos nigdy nie mialem mozdzieza jak to jest zapala sie kulka i tam wklada chyba tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 od czego jest opcja szukaj. Poczytaj temat moździerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi