milan07 0 Opublikowano 26 Grudnia 2006 tutaj macie link do moździeża :http://rapidshare.com/files/9044614/MOV00762.MPG.html Cytuj
xSound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 tutaj macie link do moździeża :http://rapidshare.com/files/9044614/MOV00762.MPG.html Po pierwsze to nie jest link do moździerza tylko demonstracja jego ... I owszem efekt fajny, ale twoje komentarze poprostu rządzą :twisted: . Twój głos był tak podniecony jakby conajmniej coś trafiło samolot, i by spadał wprost na ciebie-"NO ALE ODSUŃ SIE !" -"uważaj bo to huk będzie" -"o ja pitole, o ja PIEPRZE !" haha Lałem z tego pół dnia, ale efekt przyznam, ze mi się spodobał Cytuj
Dragon 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Doradżcie mi czy lepiej kupić mozdzierz z biedronki czy te rakiety Jumbo Jet?Jeden mozdzierz juz mam ale efekt nie zabardzo mi sie podoba, jest z hesti Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Najlepiej kup sfinxa z biedry , albo jupitera , jumbo jety odradzam. Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 niestety na mozdziez i sfinksa sie niezalapalem :evil: ,ale kupilem w sklepie.w temacie stuff 2006/2007 dam zdjecie. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Doradżcie mi czy lepiej kupić mozdzierz z biedronki czy te rakiety Jumbo Jet?Jeden mozdzierz juz mam ale efekt nie zabardzo mi sie podoba, jest z hesti Ja bym brał moździerz. Dużo kul i fajne efekty ma, ale rób jak chcesz :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2006 ten efekt to nie jest różnokolorowa palemka. Tylko różnokolorowe gwiazdki. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 27 Grudnia 2006 No niech będzie :mrgreen: gwiazdki ale superartilety to chyba palemke ma taka troszke inna od rakiety chodźby red color z hong konga Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 A ja się nie załapałem ani na możdzierz ani na sfinksa :???: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Nie jesteś sam ja tylko chciałem zobaczyć,a nie kupić i też nie widziałem :oops: Cytuj
heex307 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja też ją kupilem w biedronce,jeszcze nie odpalałem, żadnej kuli, ale mam nadzieję, że misię także spodoba. Cytuj
Ahed1 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 JA takze kupiłem ten mozdziezwystrzeliłem jedna rakiete i nawet była spokoWielki huk a efekt średni Cytuj
milan07 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 A ja nagrałem filmik podaje link do filmiku niżej http://rapidshare.com/files/9399017/MOV00762.MPG.html Cytuj
kunfum 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Możdzież z biedronki jest już u mnie w domku podobnie jak zestaw jupiter. Polecam!!!! Cytuj
SoLo 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja sobie dzisiaj zakupiłem JW86... bo wcześniej jeden poszedł na urodziny taty akurat załapałem się na ostatni, efekt znam i jestem zadowolony z zakupu niestety na sfinxa i jupitera już się niezałapałem ale naprawęe wszystkim polecam ten moździerz jest całkiem niezły Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Odpaliłem przed chwilą trzy szelki, pierwsze dwa, dobra ładne rozpryski, ale trzeci walną jak dwu calówka! Wielki czerwony crackling, byłem zachwycony. Bardzo go wszystkim polecam! Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 6 Stycznia 2007 JAK to jest z mozdziezami chcialem sobie ten z biedronki kupic ale jakos nigdy nie mialem mozdzieza jak to jest zapala sie kulka i tam wklada chyba tak?? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 6 Stycznia 2007 od czego jest opcja szukaj. Poczytaj temat moździerze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi