Ventis 0 Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam!Zastanawiam się nad dobrym stuff'em petard. Obok nazwy proszę napisać przypuszczalną cenę. Chciałbym, aby to były petardy z "jajem" czyli głośne i efektowne.Jak można to takie ze strony www.fajerwerkimarket.plZ góry dzięki! Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 5 Listopada 2010 Same petardy? Z dobrych to:-FP3/NEW ok 12 zł za 20 sztuk -Jaja dinozaura FP1 5 zł za 20 sztuk-FP3/NEW small ok. 8 zł za 30 sztuk-FP10 WARIATKA ok. 7zł za 20 szt.-La bomba-K301 Grom za ok 9 zł 6 sztuk-achtung HE0208 i HE0008 -P1000 PiratkaCoś z tych proponuje! Z jajem to nie wiem jakie. Gdzieś zamawiasz czy tak ogólnie?Popatrz na ten temat: http://www.forumfajerwerki.pl/topic/1593-top-petardy/ Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 5 Listopada 2010 Gdzie kupujesz?Jeżeli jakaś hurtownia to powiedz jakie są ceny i jaki importer. Pozdrawiam Cytuj
0 Ventis 0 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja na razie szukam na www.fajerwerkimarket.pl. Niestety mam mało czasu na większe poszukiwania, dlatego proszę o napisanie swojej propozycji. Firma petard może być dowolna byle tylko był na tej stronie.Pozdrawiam. Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 5 Listopada 2010 JUMBO - P1253 20szt- 6.99FP3/NEW - 9.99FP3(small) -6.99TXP486 Petarda Grom -9.30Najlepsze z nich to fp3/new Cytuj
0 Xanter 0 Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja polecam FP3/ New & FP3Small oraz FP1 - Jaja Dinozaura. Cytuj
0 Ventis 0 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Dzięki. Na pewno skorzystam.Pozdrawiam Xanter'owi Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 5 Listopada 2010 No oczywiscie ze FP3/NEW, FP3/SMALL, z mniejszych wez jaja dinozaura, a do zabawy mozesz jakies wielostrzalowki. Polecam tez karabinki. Jak chcesz urozmaicenie to jakies Achtungi. ceny podali poprzednicy. La bomby tez sa ponoc niezle, tylko uwazaj na nieoplacalne petardy, czyli niektore Achtungi, ktore rzeczywiscie piekielnie mocno wala, ale nie sa warte swojej ceny.Pozdrawiam JMJ Cytuj
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja polecam Fp3new 9,99Fp3(small) około 7,8 złFP10 WARIATKA 6,99 Cytuj
0 tomek19680 0 Opublikowano 5 Listopada 2010 FP3 Small brałbym na twoim miejscu bez wahania. Stosunek cena:jakość jest bardzo dobry i według mnie pod tym względem są to najlepsze petardy jakie można na chwilę obecną dostać w Polsce. Cytuj
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 6 Listopada 2010 Są troszkę słabsze, ale to nie odczuwalne tak bardzo weź small jednak więcej ich jest i taniej wyjdzie. Cytuj
0 Ventis 0 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Dziękuje wszystkim którzy udzieli odpowiedzi na moje pytaniePozdrawiam. Cytuj
Pytanie
Ventis 0
Witam!
Zastanawiam się nad dobrym stuff'em petard. Obok nazwy proszę napisać przypuszczalną cenę. Chciałbym, aby to były petardy z "jajem" czyli głośne i efektowne.
Jak można to takie ze strony www.fajerwerkimarket.pl
Z góry dzięki!
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi