sentyment 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam. Czy istnieją takie gry ? Chciałbym zagrać w jakąś grę,w której można tworzyć swoje pokazy pirotechniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Pyro Tycoon, pokazy można robić w Roller Coaster Tycoon 3, tak samo FWSim, Afterglowmała gierka też jest Fireworks extravaganza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Mam PyroTycoon i muszę powiedzieć, że jest ona niesamowicie beznadziejna Obecnie najlepszym narzędziem wizualizacyjnym dysponuje RollerCoaster Tycoon 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sentyment 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Pobrałem sobie symulator "fwsim" możecie napisać jak się tym obsługuje ? ok,już rozkminiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sentyment 0
Witam. Czy istnieją takie gry ? Chciałbym zagrać w jakąś grę,w której można tworzyć swoje pokazy pirotechniczne.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi