Ponq 2 Opublikowano 7 Listopada 2010 Symbol: SM2125Nazwa: MACROCOSMOS IIIlość strzałów: 10Kaliber: 20 mmUkład efektu: IOpis: ZŁOTE I CZERWONE KOMETY + CZERWONE FALECena: 10.99 zł (www.fajerwerkimarket.pl)Moje zdjęcie: Mój film:http://www.youtube.com/watch?v=2Mdh40SzsGI Cytuj
Babel. 0 Opublikowano 8 Listopada 2010 Wyrzutnia dobra . Lepiej by było gdyby były same ładunki bez tych komet , ale za tą cenę . meine filmik ---> Cytuj
Matex 1 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wyrzutnia spisała się bardzo dobrze, tyle, że miałem na przemian komety i później wystrzały. Cytuj
koma94 0 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wyrzutnia w tym roku niewypadła za ciekawie bardzo małe komety które były wystrzeliwane na przemian z wybuchem,ale za 10zł warto ją kupić,moja ocena 6/10 Cytuj
SHORT TIME 0 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wyrzutnia moim zdaniem bardzo ładna. Też były na przemian strzały i komety co przepięknie wyglądało. Jak za 10zł to polecam tą wyrzutnięMój film: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Moim zdaniem ona się jednak popsuła:/Coraz więcej rzeczy z jorge zmienia swój efekt na gorsze.Oto mój film z sylwestra tej wyrzutni Cytuj
Ponq 2 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Moim zdaniem ona się jednak popsuła:/Coraz więcej rzeczy z jorge zmienia swój efekt na gorsze.Oto mój film z sylwestra tej wyrzutni Na twoim filmiku efekty ewidentnie sa mniejsze niz w poprzednich latach. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 15 Marca 2011 Miałem z szatkiem tą oto kostkę, muszę przyznać że się zawiodłem i to bardzo rok temu była bardzo dobrą kostką, niestety w tym roku efekty małe i do tego nie pełne... Pozdrawiam CraV! Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 15 Marca 2011 W tym roku strzelałem SM2125 cztery razy i moim zdaniem jest ona godna polecenia. Mi przypadła do gustu głównie ze względu na komety. Cytuj
barteek12 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Miałem tą wyrzutnie. Efekt bardzo mi się podobał. Efekty były ogromne, ale to dlatego, że wyrzutnia się przechyliła i pociski odbijały się od drzewa i dosięgały samej ziemi ;P . Za tą cenę polecam ją kupić. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Maja 2011 Miałem te wyrzutnie bardzo ładny ma początek takie złote ogonki wyskakują podoba mi się bardzo daje jej 5/5 Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Miałem tą wyrzutnię jest komety ładnie się komponowały z falami POLECAM TĄ WYRZUTNIĘFilm Cytuj
saper 0 Opublikowano 1 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=l4UULneWLjw&feature=youtu.be Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Naprawdę przyzwoita wyrzutnia.Spore efekty.Hmm tylko moim zdaniem byłoby lepiej gdyby na początku miała crosety a później efekty z hukiem.Jest odwrotnie właśnie.Takie jest moje zdanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi