Babel. 0 Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam Zakupiłem tą wyrzutnie na FM za 7 zł 50 gr . ILOŚĆ STRZAŁÓW:16 , Kaliber 0,8 . Miał ktoś morze tą wyrzutnie ( najlepiej jakiś filmik ) . Jak za niecałe 8 zł 16 strzałów to niezle teraz czekam na efekt . Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 8 Listopada 2010 Babel, popraw swoje tematy tak, aby były napisane zgodnie z szablonem: Nazwa: Symbol: Efekt: Opis: Cena detaliczna: Zdjęcie: Jeśli chodzi o TXB824, to możecie mi wierzyć na słowo, że to nic specjalnego. Malutkie, niziutko lecące mixy peoniopodobne. Miałem na ubiegłebo sylwestra 3 szt. i na prawdę nie są warte kupna. Cytuj
Babel. 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 To 7 zł 50 gr Poszło się je.... . Szkoda , odpale ją na ziemi ( bedzie lepszy efekt ) hehe . Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Odpalilem dzisiaj ta wyrzutnie i.. zaskoczyla mnie. Nie zgadzam sie z opinia veli'ego. Jak na swoja cene (ok 50 gr za strzał) jest swietna wyrzutnia. Polecam ja. Cytuj
Babel. 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Odpaliłem ją dziś ( symbolicznie w Wigilie ) i efekt w 100% opłacalny ! duże rozpryski + długi czas strzelania za 7,5 zł . Cytuj
Babel. 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jak bym miał nagrany filmik to byście nie uwierzyli że to ta wyrzutnia z filmiku powyżej . Po jej odpaleniu jeszcze bardziej nie mogę się doczekać sylwka ! Cytuj
luxor 2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Bardzo opłacalna kostka. Efekt może nie jest powalający, ale cena i liczba strzałów wszystko nadrabia Film:http://www.youtube.com/watch?v=RzflgjmGheA Cytuj
batons95 0 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Moze efekty nie sa najlepsze, ale za 9zl 16 strzalow jest oplacalne Cytuj
Poki 17 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Świetna kosteczka do zabawy. Za najniższą z możliwych kwot mamy 16-sto strzałową wyrzutnie o kilku efektach. Cytuj
blackhawk777 0 Opublikowano 8 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RhMLuYJO1ywCałkiem fajna kostka jak na taką cenę. Polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi