Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fiu fiu, ceny maja wysokie, ale to znaczy ze stuff jest konkret i za jakosc trzeba płacic.
Hej wapster a ten zestaw narzędzi jest też na sylwka, jak on strzela?? XD

Opublikowano

moim zdaniem jestr kilka pozycji godnych uwagi zwlaszcza rakiety i za przystepna cene wulkan rzymskie ognie i te rakiety za 12,99

Opublikowano

Co powiecie o zestawie Mega Set, bo chcę go kupić.

Opublikowano

Mega Set wiesz co mialem go rok temu zarombicha wedlug mnie rakiety fajne 2 z nich leca na 90 metrow a te fontanny chociaz male to super polecam!
:mrgreen:

Opublikowano

Dobre są te fajerwerki z OBI? Chodzi mi głównie o Jewel i te rzymskie za 40zł bo pierwszy raz stamtąd kupuję :mrgreen:

Opublikowano

A co to jest ten System 4 moździerzy :?: Wsadza się do każdego pocisk, podpala jeden lont i sruuuu do góry wszystkie jednocześnie :?:

Opublikowano

Czy ma ktoś może filmik zestawu Mega Set.

Opublikowano

filmu nie mam ale mialem ten zestaw jak co to sie oplaca go kupic

Opublikowano

obi jest

Opublikowano

Nie jestem przekonany do takich sklepów :neutral: Wole na bazarku lub w hurtowni przeważnie w takich sklepach są tandetne produkty i drogie

Opublikowano

no niekoniecznie czasem można trafić na coś fajnego i niedrogiego a jak jest firma ta sama, która jest w innych sklepach to przecież niczym się nie różni

Opublikowano

I jak tam sie sprawowaly fajerwerki z Obi??

Opublikowano

Ja mialem fajerwerki z obi i sprawwowały sie bardzo dobze nienazekam

Opublikowano

OBI ma dobre fajerwerki, ale strasznie drogie, jak ktoś ma duzo pieniedzy n nie, a chce dobre to można mu polecić OBI, Pozdrawiam

Opublikowano

Milem rok temu zestaw MEGA SET z obi fajny byl a ta firma produkujaca dla obi (Niemiecka chyba ) spoko jest.

Opublikowano

JA KUPILEM 2 ZESTAWY JUWEl BEZNADZIEJA TE RAKIETY Z TYMI OKRAGLYMI CZUBAMI prawie wogole sie nie rozpryskuja a huk maly a te 4 najwieksze tez cienkie lepsze kupilem w cerffie za 15 zl 14 rakiet

Opublikowano

Ciekawe ja mialem MEGA SETA a tam sa podobne rakiety i byly fajne moze ci sie jakis dziad trafil :lol:

Opublikowano

kupilem 2 paczki i w kazdej bylo to samo moglem za 120 zl kupic mozdzierze

Opublikowano

Firma ktura produkuje fajerwerki dla obi to jest hyba niemiecka poniewaz na wszystkich pudełkach miałem niemieckie nazwy petard a i zalezy jakie ktos ma wymagania ja w obi kuiłem zestaw za 29,99 i dokupywałem jeszcze sobie inne zeczy osobna moim zdaniem sie w obi opłaca

Opublikowano

teraz puscilem reszte tych rakiet z obi kleska :neutral: jak poszukalem jej wypalonej to widac ze ona sie nie rozpryskuje tylko sam kolor ma byc tak dziwnie zbudowana jest :sad:

Opublikowano

Czy nic sie nie stanie z rakietami jak polezą w domu bo nie wystrzeliwuje ich teraz tylko za jaki czas te rakiety sa z obi

Opublikowano

Pewnie ze sie nic nie stanie a co by sie moglo stac chyba sie same nie odpala