Gość Felix Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Fajerwerki już są w OBI widziałem reklamę w TVJest to co było rok temu , jak dostanę ofertę to dam zdjęcia aha firma to KELLER niemiecka bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ja też czekam na ofertę obi. Fajerwerki są super i firma, która je produkuje też tylko cena minimalnie za wysoka, ale może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafik_15 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Oferty obi :1 2 3 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ten zestaw za 15 zł wygląda naprawdę miodnie. Jeszcze te rzymskie ognie Cosmic Fire wyglądają porządnie. Fajerwerki w OBI już są? Miał już ktoś styczność z produktami firmy KELLER? Głównie chodzi mi o rakiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Właśnie, ja też jestem ciekaw jak spisuje się ta firma, jak bym był tam to może bym kupił ten moździerz co jest ich 4 połączone chyba, a ciekawa jest ta wyrzutnia 1080 komet :o sporo, naprawde, a te rzymskie ognie jakieś dwa bolce mają Niemiecka firma, hm to chyba powinna być niezła jak to mówią "Niemiecka technologia" czyli dobra , lecz nic nie wiadomo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Bardzo Ciekawa oferta.Ciekawi mnie efekt tych "exkluzywnych rakiet bombowych".Obi się w tym roku postarało , wręcz się chyba przejadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Kupuje sobie zestaw 21 rakiet co o nim sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ten zestaw za 15 zł wygląda naprawdę miodnie. Jeszcze te rzymskie ognie Cosmic Fire wyglądają porządnie. Fajerwerki w OBI już są? Miał już ktoś styczność z produktami firmy KELLER? Głównie chodzi mi o rakiety. Zestaw Ten kupuję Od 2 lat i warto według mnie go kupićjest tam 6 super stroboskopów opakowanie diabełków :mrgreen: ta fontanna mi sie podoba jak na taki rozmiar Zestaw 21 Rakiet był rok temuRzymskie ognie te za 7,99 zł tez (miałem je) bardzo fajne w takiej tubie są jak na obrazku Rakiety "bombowe" są według mnie warte uwagi ponieważ znane są one z tego że bardzowysoko lecą , ten system 4 moździerzy to ja nie wiem ile on ma pocisków ale chyba ze 12 :roll: więc według mnie nie warto , Po świętach wybiorę sie do OBI kupie sobie zestawyFamili mix oraz te rakiety bombowe no i jak zwykle (opakowanie petard chaina boller)Te 1080 wystrzałów podejrzewam że to jest coś w stylu JW31 Jorge także może też ją kupiena zakupy w Obi będę miał 100 zł ale zestaw Famili mix wam polęcam jak pisałem kupuje go to 2 lat i sie nie zawiodłem na nim , zastanawia mnie też ta wyrzutnia 100 strzałówrok temu był taki duży wulkan za 30 zl ale go nie kupiłem :mrgreen:Według Mnie firma Keller jest bardzo dobra także polecam zakupy ich produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tego zestawu chyba nie ma we wcześniejszych zdj. mam do wyboru właśnie ten zestaw lub zestaw 21 rakiet, ale nie wiem jaka jest ich wielkość. Ten zestaw pamiętam z tamtego roku 5 rakiet megabombowych i 4 bombowe są bardzo duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Mam pytanie, czemu one sie nazywają bombowe? Czy to jakieś szczególne, czy po prostu duży rozprysk? I to chyba jest pic to co jest na zdjęciu jednego z efektów że serce wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Też nie wieże w to serce. Ciekawią mnie te samoloty pirotechniczne ciekawe jaki mają efekt. W sylwestra jadę zaopatrzyć sie w fajerwerki z obi to się okaże co wybiorę bo sam mam jeszcze mętlik w głowie :roll: A nazywają sie bombowe bo zobacz na ich kształt kamil :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 bombowe, bo kuliste (chyba) w kształcie bomby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Miałem te bombowe rakiety nie pamietam dokladnie efektów ale one lecą na 90 m w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 90m.?! Nie no chyba troche przesadziłeś, to już prawie efektu nie widać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireck 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Może trzeba było się na min. 90 m odsunąćJa też myślałem że jeden Wulkan za 25 zł strzela na 15 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 mireck nie. Gdzieś właśnie taką informacje przeczytałem, że wyraźnie pisało, że rakieta leci na 90m, ale nie pamiętam gdzie to przeczytałem. Więc oddalenie się na 90m odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawe? pawcio 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Dzisiaj kupiłem sobie zestaw 9 rakiet 5 mega bombowych i bombowe 4 i 3 samoloty pirotechnicze co lecą te samoloty na 30m a rakiety na 90m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 W gazetce jest napisane "wys. efektu 25-90m". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Haha no to nieźle, ale napisali xD 25-90 to przecież strasznie duża różnica, to każda rakieta może se polecieć na 30, 35 m. i będzie po między 25 a 90... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nawet nie umiecie czytać gazetki ze zrozumieniem.30m strzelają wyrzutnie a 90m rakiety. To jest taki zestaw, w którym są wyrzutnie i rakiety.------------A przy zestawie z samymi rakietami jest napisane wysokość efektu 90m. Czyli same rakiety lecą na 90m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urwis 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ehh zgodze sie nie umiecie czytac. co do tych rakiet szajs poprostu w tamtym roku kipilem 2 zestawy i miedzy innymi byly te rakiet bombowe myslalem ze jakies super odpalilem kilka i sie zawiodlem wysoko bardzo lecy (90 metrow) ale to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Dosyć ciekawa oferta fajerwerek w OBI.Nie mogę skopiować strony tej gazetki,ale wejdzcie sobie na stronę OBI tam fajerwerki będą na stronie głównej :smile: I powiedzcie czy opłaca się coś kupować z tego marketu.?????Bo widzę że ceny niektórych zestawów są nawet tanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja ze swojej strony mogę Ci polecić wyrzutnię 16 sh Sternen Parade, ma bardzo rzadko spotykany w tak małych bateriach efekt krozet w 4 kolorach. Miałem ją 2 lata temu i bardzo mi się podobała. Wg mnie to ciekawa alternatywa dla wyrzutni w stylu Marsa lub Kasjopeji z Jorge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Byłem w OBI dziś, i się wkurzyłem bo nie było petard CHINA BOLLER , http://www.pyroladen.de/images/22108.jpg - kupowałem ja co roku od 3 lat i były po 20 zł :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksFanF1 0 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Tam jest wszystko to samo co w Nomi...Te bobenrakeite czy jakoś tak są nawet nawet,ale reszta z Kellera bardzo słaba...Odradzam kupić fajerwerków z tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi