Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem wam że rakiety z zestawu megaset mnie zaskoczyły http://www.fkw-logistic.com.pl/157001.html .Efeky były mizerne jedna tylko miała ciekawy rozbłysk,poleciała w balkon sąsiadaxD).Za to wulkany,rzymski ogień,samoloty były zarąbiste.ZEstaw kosztował 39.99,nie kupie ich w tym roku.poniwaz stawiam na jorge.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak myślicie opłaca sie ten zastaw za 159zł

Opublikowano
jak myślicie opłaca sie ten zastaw za 159zł

NIc sie z kellera nie oplaca...
Opublikowano

Bo mialem zestaw z Obi i byl zalosny.Tak reklamowane i opisywanie rakiety "ekskluzywne" czy tez "bombowe" nie polecam wogole.Wiele osob tez ma podobne zdanie do mojego.

Opublikowano

Ale nie powiem keller ma fajne pomysły na fajerwerki systemy 3-stopniowych baterii system moździerzy, ale mieszanki prochowe pozostawiają wiele do życzenia ;)

Opublikowano

Mam takie pytanie.... którą się bardziej opłaca wyrzutnie kupić??
Red Baron - 39,90
czy No.1 - 34,99
:?:

Opublikowano

Żadną sie nie opłaca jedz do innego sklepu i tam kup bo za tą cene dostaniesz cos o niebo lepszego ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

W OBI już dziś widziałem fajerwerki, ale oficjalnie mają wejść od jutra. Tak samo jutro, na stronie OBI będzie dostępna oferta. Z grubsza powiem że, jak co roku Produkty z Keller Bis-a , Ceny kosmiczne a i wybór nijaki.. Jedyne co mnie zainteresowało to pokaźny zestaw `Boolerów` za 8.99 . (OBI na Szparagowej w Łodzi)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

No drodzy panowie i panie mamy pierwszą ofertę w marketach :D
http://www.swieta.obi.pl/#strona-48

Dość szybko się pojawiły, ale to już jest sprawa Obi...
Natomiast co do oferty to lipa, przynajmniej dla mnie...Petard w ogóle, chyba, że w zestawie...I nie wiadomo nawet czy jeszcze coś dojdzie, możliwe nawet, że nie więc asortyment cieniutki.Z drugiej strony jest to market budowlany, więc za wiele spodziewać się nie można było :) Ogółem to chyba nie warto tam cokolwiek kupić, ale za info dzięki :)
Opublikowano

W ofercie są fajerwerki kellera, szkoda a może i nie ? Ceny wyrzutni są dość wysokie tak samo jak zestawów, brakuje mniejszych pozycji według mnie. Nie wiem czy warto ryzykować biorąc coś z tamtąd , ale to się okaże.

Opublikowano

panowie panowie panowie! Jak najdalej od tego sklepu i fajerwerków Kellera! Marne efekty, ceny ogromne jak byk. Szkoda pieniędzy i nerwów ;] można się tylko zawieźć na nich :P

Opublikowano

Tak rzeczywiście keller odpada na 1 miejscu słabe mają rakiety, kostki i petardy. Ciekawe co w tym roku pokażą inne markety.
No ale przynajmniej czuć że to już ten moment w którym trzeba zacząć myśleć o fajerwerkach :D...

endriu123457

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mojego sąsiada tata kupił parę lat temu w Obi fajerwerki. Porażka totalna.

Opublikowano

Niewiem dlaczego ale jak moj wujek przyjezdza na sylwka to fajerwerki kupuje tylko w obi i nomi niewiem dlaczego no ale coz. Co do produktow kellera nie warto sie w to bawic DUUUUZO kasy i bardzo Slaby efekt za te pieniadze w biedronce i lidlu mozna sie dobze wyposarzyc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

byłem dzisiaj w OBI... jedynym produktem godnym uwagi chyba będzie zestaw jakichś fontann i małych bajerków za 16 zł. Reszta drożyzna i chłam! China BOLER 7zł... rok temu były za 5 zł ale to i tak za drogo!

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

No Panie i Panowie mamy pierwszą ofertę w marketach. Tradycyjnie w OBI Keller, ale liczą się chęci ;). Nie wchodzi z linku, więc podpowiadam Spis treści -> strona 48

http://www.swieta.obi.pl/#strona-48

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dziś w godzinach między 14 a 15, do obi dostarczyli pełno kartonów z fajerwerkami.

Oczywiście Keller, od jutra będzie można kupować jedyną tanią i dobrą żeczą jest Wyrzutnia Skaura za 9.99 zł

Oto fotka

http://imgur.com/8x0ynTJ

Krystian Piro

Opublikowano

Może i znajdzie się kilka pierdółek to zabawy przed 12