Gość karmel5061 Opublikowano 9 Listopada 2010 Cześć all,możecie mi polecić jakąś dobrą kamerę do filmowania fajerwerków jak i np wakacji?? cena do 600 zł. Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 11 Listopada 2010 Film nagrany dzisiaj kamerą Toshiba Camileo P30 (test zrobiłem specjalnie na potrzeby tego tematu)Kamerka podczas lotu rakietki nie złapała do końca ostrości, ale sam jestem pozytywnie zaskoczony jakością Nie zapomnijcie włączyć jakości hd Kamerka na chwilę obecną kosztuje 479złAha jeszcze jedno, nie radzę kupować modelu Toshiba Camileo H20 gdyż jest o wiele gorsza, mimo że droższa.Porównywaliśmy obydwie i P30 sprawdza się o wiele lepiej.Jedyną wadą kamerki jest to, że nie ma wbudowanego dysku i trzeba używać kart pamięci, ale dzięki temu kamera jest lżejsza. A możesz powiedzieć o co chodzi z tym łapaniem ostrości ?? Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 11 Listopada 2010 Że podczas lotu rakietki, ten ,,ogon" był trochę zamazany a nie ,,ostry" Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 11 Listopada 2010 Jezeli kamera posiada taka opcje, to najlepiej wlaczyc reczne ustawianie ostrosci do nagrywania fajerwerkow. Cytuj
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 11 Listopada 2010 o to Film nagrywny Kamera P30FilmNagrywana jest na kilku ustawieniach (balansu bieli i presetów) Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 11 Listopada 2010 Dreszczyk mam takie pytanie, czy masz 100% pewność że to camileo p30? Bo jakoś mój filmik jest w o wiele lepszej jakości, mimo że było ciemniej i tak się nie ciął. To wygląda jak nagrane telefonem... Cytuj
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 11 Listopada 2010 Z poczatku powiem ci szczerze ze nie wierzyłem że to P30 straszny Szum jest, lecz napisałem do osoby i się upewniłem napisano mi że jest na 100% pewny że to P30 więc tak zostało że to P30 moge dodać że nagrywana na statyw. gdyby nie statyw to doszedłby też tragiczny rolling shutter w postaci "Jello effect". Ta kamera nadaje się jedynie do nagrywania w dzień w plenerze, mozliwe że bede miał wiecej filmów! Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 11 Listopada 2010 Może ten gość ma uszkodzoną kamerę, czy coś bo sam chyba widzisz jaka jest różnica w jakości jego filmu i mojego Cytuj
0 Janusz 0 Opublikowano 11 Listopada 2010 Capensis moglbys moze nagrac jakąś tania wyrzutnie najtansza jaka msz (zeby nie bylo pozniej jej szkoda w sylwestra) bo ciekaw jestem jak z łapaniem ostrości itd. Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 11 Listopada 2010 Sorry, ale tego nie zrobię i tak poświęciłem rakietkę i strach przed sąsiadami.Mam jeszcze nagraną taką mini flarę, zaraz wstawię, ale to wszystko co mogę dla Was zrobić, bo już resztę na sylwka trzymam.EDIThttp://www.youtube.com/watch?v=Qpc3AdfSM8s Cytuj
Pytanie
Gość karmel5061
Cześć all,możecie mi polecić jakąś dobrą kamerę do filmowania fajerwerków jak i np wakacji?? cena do 600 zł.
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi