kosteczko 0 Opublikowano 9 Listopada 2010 Dostepna w hurtowniach lub sklepach internetowych ??Fp3 znam tylko nie wiem czym sie rozni od fp3new Cytuj
0 vipek98 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zdecydowanie najlepszą petarda jest DELOVA RANA ta za 50 zł na Speed fajerwerki, ale ona jest groga bo aż 50 zł szt Cytuj
0 dopalacz2013 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Moim zdaniem najmocniejszą petardą jest MEGA JUMBO Mnie się też tak wydaje i nawet mam ją w zamówieniu stuffu Cytuj
0 kosteczko 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 Mnie się też tak wydaje i nawet mam ją w zamówieniu stuffu temat troche stary ale jak odkopaliscie to dopisze zeby niebylo podobnych pytan, wtajemniczeni w forum wiedza ze fp3 slabsza niz byla na poczatku, teraz na topie 859 bo wali caly czas tak samo jak pierwsze fp3, delove rane mozna dalej gdzies dostac i dalej drogo tak samo czeskie black death i z najbardziej znanych to tyle, jakies nowe rc05 od piromaxa tez mocne ale trzeba czekac na wiecej opini Cytuj
0 marszal1999 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dla mnie najmocniejszą jaką miałem była to P2000 a po nich fp3 Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Legalna to Black Death chyba , a nie legalna to Bomba atomowa Cytuj
Pytanie
kosteczko 0
Dostepna w hurtowniach lub sklepach internetowych ??
Fp3 znam tylko nie wiem czym sie rozni od fp3new
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi