Babel. 0 Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam Jw12 Imagine Układ efektów: pionowy Strzały: 19 Kaliber: 25mm Czas pokazu: 30s CZERWONE, NIEBIESKIE PERłY I BIAłE ISKRY • KOLOROWE PIWONIE • NIEBIESKIE I ŻÓŁTO-NIEBIESKIE BROKATOWE KORONY • 7 STRZAŁÓW JEDNOCZEŚNIE Miał ktoś morze tą wyrzutnie . Opłaca się ją kupić za 29 zł na FM ? Czekam na filmy i oceny . Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 10 Listopada 2010 Ja ją miałem osobiście polecam. Moja ocena to 8/10. Spore efekty nietstey na moim filmiku troche kiepsko widać... Kamerzysta stał zbyt blisko. http://www.youtube.com/watch?v=3xbxHtMuBI4 Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja osobiście Polecam ! Efekty są ładne, a szczególnie te ostatnie kilka strzałów Moja ocena : 8,5 / 10 Cytuj
Verbusek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Za 31zł spodziewałem się czegoś lepszego. Do Katmandu nie fika. Cytuj
barteek12 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mnie się ta wyrzutnia nie podobała. Monotonna i w ogóle, ale mój tata mówił, że jest piękna. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dosyć monotonna, ale ładna, kolorowa bateria z całkiem dużymi rozpryskami. Bardzo dobry finał - trzy brokatowe palmy prezentowały się ładnie, ale jak ktoś już tu wcześniej napisał, zdecydowanie lepsza jest Katmandu (ze względu na większą gamę efektów). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi